Obnoviť stránku

STAR SM-L200-UB40 Bluetooth

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

STAR SM-L200-UB40 Bluetooth

Kvalitná pokladničná tlačiareň s nadpriemernými parametrami a vysokou spoľahlivosťou. Disponuje extrémne nízkou spotrebou energie. Tlač prebieha na termopapierové kotúčiky so šírkou 58 mm. Stane sa vám dokonalým spoločníkom do obchodov, reštaurácií alebo pri prevádzkovaní taxi vozidiel. Tlačiareň je vybavená dobre čitateľným a modro podsvieteným LCD displejom. Tlačiarni neublíži ani hrubšie zaobchádzanie. Kompaktná a odolná konštrukcia prešla testom pádu z výšky 1,2 metra úplne s prehľadom. Svojho majiteľa poteší jednoduchou obsluhou, vďaka Drop-In & Print easy. Vkladanie papiera je tak vyslovene potešením. Kvalitná vstavaná Lithium-Ion batéria s kapacitou 1700 mAh sa stará o bezproblémový chod po dobu až 13 hodín. Túto mobilnú pokladničnú tlačiareň možno nabíjať cez USB rozhranie alebo pomocou DC 3.7 V adaptéra.

Kľúčové vlastnosti

  • Mobilná bezdrôtová (Bluetooth) pokladničná tlačiareň
  • Kvalitná vstavaná Lithium-Ion batéria
  • Kompaktná a odolná konštrukcia
  • Modro podsvietený LCD displej
  • Tlač na termopapierové kotúčiky so šírkou 58 mm
  • S odtrhávacou lištou

Moderný spoločník

Moderná technológia Bluetooth zaručuje ľahké tlačenie bez zbytočných a obťažujúcich káblov. S nízkou hmotnosťou iba 220 gramov jednoducho obslúžite všetky stoly bez nutnosti ťahania ťažkého zariadenia. Užívateľov určite poteší prítomnosť potrebnej batérie, rolky papiera, spony na opasok a USB kábla.

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Technológia tlače Termotransfer

Pripojenie

Pripojenie Bluetooth

Tlačové parametre

Vstupný zásobník 1 listov

Rozmery

Výška 122,5 mm
Hĺbka 44 mm
Šírka 83 mm

Farba

Farba Čierna

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje Kábel USB

Elektronická evidencia tržieb

Elektronická evidencia tržieb Áno
Kód:  PJ040d9
Produktové číslo:  39633000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19