Obnoviť stránku

Star Shower Slide Show

3,8 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Star Shower Slide Show



S blížiacimi sa Vianocami väčšina ľudí začína zdobiť svoje domy rôznymi elektrickými reťazami, hviezdami a sviečkami. Čo tak prísť s niečím novým a odlíšiť sa od všetkých vašich susedov? Presne to vám zaistí lampa Star Shower. Nie je to totiž žiadna súprava svietiacich lampičiek či svetielok, ktoré sa komplikovane vešajú na rôzne časti domu a spotrebujú veľké množstvo energie. Ide o jedinú lampu, ktorú zapichnete na záhrade do zeme, nasmerujete na svoj dom a zapojíte do elektriny. Razom získate tisíce farebných vzorov na ploche celého domu, ktoré vám vytvoria nezabudnuteľnú rozprávkovú atmosféru.


Star Shower Slide Show

Kľúčové vlastnosti lampy Star Shower Slide Show

  • Ideálna dekorácia na obdobie Vianoc alebo záhradné párty
  • 48 motívov
  • Tri režimy: pomalý, rýchly, stabilné obrázky
  • Jednoduchá manipulácia – stačí zapojiť do elektriny
  • Vhodné na plochu 200 m2
  • Nízka spotreba elektriny

Dekoratívne osvetlenie na Vianoce, Halloween alebo záhradnú oslavu

Vďaka rôznorodým vzorom (6 kariet s vianočnými motívmi, 2 halloweenové karty a 4 sviatočné karty) nemusíte Star Shower používať iba na Vianoce. Iste vám rozžiari každú vašu oslavu alebo záhradnú párty. Vďaka možnosti použitia doma i vonku si lampu vaše deti obľúbia aj ako dekoračné osvetlenie v izbičke. Star Shower navyše spotrebuje iba 2 % energie v porovnaní s podobnými lampami. Je tiež vyrobená zo stabilného plastického materiálu, takže je odolná voči dažďu, snehu či vetru.

Parametre a špecifikácia

Napájanie

Napájanie Do siete

Vlastnosti

Počet režimov 3 ×

Farba

Farba Čierna

Farba svetla

Farba svetla Multicolor
Kód:  SSM004c
Produktové číslo:  M12796

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16