Obnoviť stránku

Star Shower Motion

3,8 12 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Star Shower Motion


S blížiacimi sa Vianocami väčšina ľudí začína zdobiť svoje domy rôznymi elektrickými reťazami, hviezdami a sviečkami. Čo tak prísť s niečím novým a odlíšiť sa od susedov? Presne to vám zaistí Star Shower. Nie je to totiž žiadna súprava svietiacich lampičiek či svetielok, ktoré sa komplikovane vešajú na rôzne časti domu a spotrebujú veľké množstvo energie. Ide o jedinú lampu, ktorú zapichnete v záhrade do zeme, nasmerujete na svoj dom a zapojíte do elektriny. Razom váš dom ožiaria tisíce farebných hviezd, vytvárajúcich nezabudnuteľnú rozprávkovú atmosféru.


Kľúčové vlastnosti lampy Star Shower Motion

  • Ideálna dekorácia na obdobie Vianoc alebo záhradnú párty
  • Jedinečný efekt 3D
  • Jednoduchá manipulácia – stačí zapojiť do elektriny
  • Nízka spotreba elektriny
  • Rozsvieti tisíce holografických hviezd na každom povrchu
  • Možnosť výberu efektov
  • Pohyblivý režim
  • Zabudovaný svetelný snímač

Úsporné dekoratívne osvetlenie

Lampu Star Shower nemusíte používať len počas Vianoc. Iste vám rozžiari každú oslavu či záhradnú párty. Vďaka možnosti použitia doma i vonku si ju obľúbia vaše deti ako večerné osvetlenie v izbičke. Tento jedinečný svetelný systém šetrí nielen váš čas, ale aj peňaženku! Spotrebuje totiž iba 1 % energie v porovnaní s bežným dekoračným osvetlením! Navyše je vyrobená zo stabilného plastického materiálu, takže je odolná voči dažďu, snehu alebo vetru.


Nastavovacia clona & stmievací senzor

Novinkou tohto modelu je nastavenie clony. Stlačením jedného tlačidla sa začne clona vnútri prístroja pohybovať a budú sa premietať tisíce rôznych vzorov. Vy si vyberte ten, ktorý sa vám najviac páči a nastavenia clony opäť vypnite. Ak vás nový vzor časom omrzí, môžete si opäť vybrať iný. Samozrejme môžete nechať clonu pohybovať stále a vzory sa vám budú stále meniť. Iste oceníte aj stmievací senzor, ktorý lampu Star Shower zapne pri zotmení a vypne pri úsvite.

Parametre a špecifikácia

Pätica

Pätica Zdroj svetla je integrovaný

Typ a určenie

Určenie Vonkajšie

Zdroj svetla

Pätica Zdroj svetla je integrovaný

Napájanie

Napájanie Do siete

Typ a určenie

Typ dekorácie Projektor

Vlastnosti

Počet režimov 2 ×

Farba svetla

Farba svetla Červená, Zelená
Kód:  SSM001b
Produktové číslo:  2688

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13