Obnoviť stránku

STAR mPOP svetlá

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

STAR mPOP svetlá

V prípade, že už vlastníte tablet, ktorý používate na všetky vaše obchodné záležitosti a zháňate k nemu moderné, kvalitné a lacné zariadenia, už ďalej nehledajte. Tlačiareň vypočuje všetky vaše náročné požiadavky. Nadchne vás nielen nadpriemernými parametrami, ale aj vysokou spoľahlivosťou. Táto základňa od spoločnosti STAR tlačí účtenky na termopapierové kotúčiky so šírkou 58 mm. Navyše disponuje nízkou spotrebou energie a stane sa tak vašim dokonalým spoločníkom do obchodov alebo reštaurácií.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktná a odolná konštrukcia POS
  • Tlač na termopapierové kotúčiky so šírkou 58 mm
  • S odtrhovacou lištou
  • Spoľahlivá tlačiareň s rýchlosťou tlače 100 mm/s
  • Pripojenie cez rozhranie Bluetooth
  • Súčasťou je čítačka čiarových kódov a stojan na tablet

Moderný spoločník

Moderná technológia Bluetooth zaručuje ľahké tlačenie bez zbytočných a obťažujúcich káblov. Vitajte v novej ére mPOS. Zariadenie funguje so všetkými hlavnými operačnými systémami vrátane Apple iOS, Android a Windows, vďaka tomu môžete používať platformu, ktorá vám vyhovuje zo všetkých najviac. Samozrejmosťou je dostatok miesta pre bankovky a mince v pokladničnej zásuvke. Všetky peniaze budú priehľadne usporiadané a hneď po ruke. Užívateľov určite poteší prítomnosť drôtovej čítačky čiarových kódov a stojana na tablet. Súčasťou produktu je tiež inštalačný manuál a CD s ovládačmi. Po vybalení a inštalácií potrebných aplikácií, je tak zariadenie okamžite pripravené na použitie.

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Technológia tlače Termotransfer

Pripojenie

Pripojenie USB, Bluetooth

Tlačové parametre

Vstupný zásobník 1 listov

Rozmery

Výška 100 mm
Hĺbka 300 mm
Šírka 308 mm

Výbava

Displej Bez displeja

Farba

Farba Biela
Kód:  PJ040d0a
Produktové číslo:  39650190
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13