Obnoviť stránku

Star brite Sea Safe Impregnácia 650 ml

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Star brite Sea Safe Impregnácia 650 ml

Impregnácia Sea Safe od overeného výrobcu Star brite je praktickým pomocníkom na čistenie. Tento prípravok na vodnej báze s vysokým účinkom ochraňuje ošetrený povrch proti škodlivým vplyvom. Špeciálne zloženie bez škodlivých látok má tiež biologicky rozložiteľný obal a je tak veľmi šetrné k životnému prostrediu. Určite oceníte fakt, že je možné túto impregnáciu použiť na slnečníky, markízy, rolety, stany a na ďalšie objekty. Prípravok nijako nepoškodzuje štruktúru tkaniny ani farbu.

Kľúčové vlastnosti impregnácie Star brite Sea Safe, 650 ml

  • Impregnácia na vodnej báze s výhodným objemom 650 ml
  • Prípravok účinne ochraňuje povrch proti škodlivým vplyvom vrátane vody
  • Star brite Sea Safe vhodný na stany, rolety, lode, slnečníky alebo poťahy
  • Biologicky rozložiteľný obal
  • Nepoškodzuje farbu ani štruktúru ošetrovaného materiálu

Návod na použitie a bezpečnostné upozornenia

Návod na použitie:
Znečistený povrch najprv vyčistite. Povrch určený na impregnáciu musí byť čistý a suchý. Rozprašovačom aplikujte dostatočné množstvo prípravku a na jeho rozotrenie použite štetec alebo hubku. Vyhnite sa presiaknutiu či akéhokoľvek styku prostriedku s povrchmi, ktoré nemajú byť naimpregnované. Pred užitím nechajte aspoň 6 hodín voľne preschnúť, po túto dobu tkaninu neprekladajte a neupratujte.

Bezpečnostné upozornenie:
UDRŽUJTE MIMO DOSAHU DETÍ!

Objem:
650 ml

Kód:  AUPR219098
Produktové číslo:  89755

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07