Obnoviť stránku

Star brite Dvojzložkový tmel pre hliníkové povrchy 113 g

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Star brite Dvojzložkový tmel pre hliníkové povrchy 113 g

Dvojzložkový tmel pre hliníkové povrchy od overeného výrobcu Star brite je praktickým pomocníkom pre menšie aj väčšie opravy. Tento prípravok v podobe epoxidovej živice zanecháva stvrdnutú vrstvu pre univerzálne použitie. Do tejto vrstvy možno totiž vŕtať, skrutkovať skrutky či vyrezať závity. Tmel je vhodný na použitie na hliník a jeho zliatiny.

Kľúčové vlastnosti dvojzložkového tmelu pre hliníkové povrchy Star brite, 113 g

  • Dvojzložkový tmel vo výhodnom balení 113 g
  • Prípravok po aplikácii stvrdne a je pripravený na univerzálne použitie
  • Možnosť použitia hliníka a jeho zliatiny
  • Star brite je určený na opravy
  • Do opraveného miesta možno skrutkovať vrutmi alebo vyrezávať závity

Návod na použitie a bezpečnostné upozornenia

Návod na použitie:
Pre najlepší výsledok očistite a zdrsnite poškodenú oblasť. Odtrhnite alebo odrežte potrebné množstvo tmelu. Zahrejte a rozdrvte ho hnetením medzi prstami po dobu približne jednej minúty. Udržujte ruky vlhké, aby sa na ne prípravok nelepil. Naneste na miesto potreby – najlepšie v priebehu dvoch minút miesenia. Vyplňte všetky praskliny a diery a odstráňte prebytočný materiál. Prípravok držte pod tlakom, až kým sa pevne nepriľne k povrchu lode. Po 5 – 10 minútach živica stvrdne a vytvorí pevné spojenie. Po 60 minútach môže byť ošetrený výrobok uvedený späť do činnosti.

Bezpečnostné upozornenie:
Obsahuje epoxidovú živicu a amíny, ktoré môžu spôsobiť podráždenie citlivej pokožke. Po použití umyte ruky mydlom a vodou. Pri zasiahnutí očí ich dôkladne prepláchnite a privolajte lekársku pomoc. UDRŽUJTE MIMO DOSAHU DETÍ!

Hmotnosť:
113 g

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Použitie Kov
Typ Epoxidové
Typ spoja Pevný
Kód:  AUPR219145
Produktové číslo:  087004

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06