Obnoviť stránku

STANLEY Termoska 1,9 l CLASSIC SERIES Legendary Classic, zelená

4,8 20 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
77,90 €

STANLEY Termoska 1,9 l CLASSIC SERIES Legendary Classic, zelená

Legendárna termoska STANLEY zo série CLASSIC v zelenom vyhotovení je ideálny darček pre všetkých nadšených cestovateľov. Táto inovatívna termoska, od samotného vynálezcu termosiek, udrží váš nápoj teplý 45 hodín a studený až 48 hodín! Vychutnajte si kávu alebo čaj v tej správnej teplote aj na naozaj dlhých cestách. Ideálny spoločník na pešie túry alebo na ďalekécesty autom. Termoska STANLEY sa dobre drží vďaka komfortnej rukoväti. Hrnček nemusíte nosiť so sebou, viečko slúži ako pohárik. Izolácia je tvorená dvojitou stenou a vákuom, takže sa termoska zaobíde bez izolačných náterov a vložiek. Termoska STANLEY CLASSIC SERIES Legendary je 100 % tesná vo všetkých polohách a odoláva korózii aj všetkým poveternostným vplyvom, nie je teda divu,že výrobca udáva záruku 25 rokov! Vyskúšajte skutočnú kvalitu a nikdy už nebudete chcieť inú termosku.


Kľúčové vlastnosti termosky STANLEY CLASSIC SERIES Legendary, zelená 1,9 l

  • Outdoorová termoska z kvalitnej nerezovej ocele zo série STANLEY CLASSIC Legendary
  • Výnimočne veľký objem 1,9 l termosky STANLEY CLASSIC SERIES Legendary zelená
  • Neobsahuje BPA, vnútorné izolačné nátery ani vložky
  • Dvojitá stena a vákuum ako spoľahlivá a prirodzená izolácia
  • Nápoj zostáva teplý 45 hodín a studený až 48 hodín
  • Viečko termosky poslúži ako pohárik a zaručuje 100% tesnosť vo všetkých polohách
  • Rukoväť na pohodlnú manipuláciu, držanie a prenášanie
  • Záruka od výrobcu 25 rokov - odoláva korózii aj poveternostným vplyvom
  • Zelené vyhotovenie termosky STANLEY 1,9 l CLASSIC SERIES Legendary

Originálne STANLEY termosky sa dedia z generácie na generáciu

Termoska - oceľová, vákuovo izolovaná fľaša, ktorú dnes pozná snáď už každý. Značka STANLEY sa tomuto pôvodnému a dnes už legendárnemu výrobku venuje od roku svojho vzniku – 1913 a neustále ho zdokonaľuje. Čo sa však nemení je fakt, že pokiaľ si zaobstaráte produkt značky STANLEY, môžete si byť istí jehokvalitou a dômyselným navrhnutím pre praktický život, cestovanie a pobyt v prírode. Dokazuje to aj nadštandardná záruka 25 rokov!


Legendárna termoska STANLEY zo série CLASSIC

Termosky STANLEY zo série CLASSIC Legendary majú len minimálne pozmenený pôvodný a charakteristický tvar. Vylepšenie tejto zelenej termosky STANLEY CLASSIC SERIES Legendary s veľkým objemom 1900 ml nájdete predovšetkým v modernejšom tvare a pridanej rukoväti na príjemnejšie uchopenie a pohodlné prenášanie. Kvalitné vyhotovenie z nerezovej ocele 18/8 zaisťuje, žesa výrobok bude bez výrazného opotrebenia dediť z generácie na generáciu. Termoska STANLEY CLASSIC SERIES Legendary 1,9 l neobsahuje škodlivé BPA, izolačné vložky ani vnútorný náter.

Kávu či čaj si dáte ešte teplý aj za 45 hodín

Kvalitná konštrukcia legendárnej termosky STANLEY 1,9 l CLASSIC SERIES Legendary zaisťuje ideálny pomer čo sa týka veľkosti, objemu, ceny a výdrže. Vďaka robustnej stavbe, dvojitej stene a vákuu využitému ako izolácia dokáže termoska STANLEY spoľahlivo udržať nápoj teplý 45 hodín a studený až 48 hodín. Ľadovú triešť by ste si z termosky mohli vychutnať ako čerstvú dokonca až za 190hodín (8 dní)! Samozrejmosťou je 100 % tesnosť v akejkoľvek polohe, odolnosť proti korózii a poveternostným vplyvom. Príjemné používanie zaisťuje jednoduché skrutkovacie zatváranie viečka, ktoré vám poslúži ako pohárik. Zátka prešla inováciou, aby sa s ňou ešte ľahšie manipulovalo. Nech už si vezmete termosku STANLEY 1,9 l CLASSIC SERIES kamkoľvek - na ryby, do kempualebo len na zahriatie pri zimnej prechádzke - môžete sa na ňu vždy spoľahnúť.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Zelená

Vlastnosti

Objem 1 900 ml
Hmotnosť 1 130 g
Materiál Antikoro, Plast
Tepelná výdrž studeného nápoja 48 h
Tepelná výdrž teplého nápoja 45 h
Ďalšie vlastnosti Dvojitá stena, Vhodné do umývačky, Vákuový

Typ

Typ Termoska
Určenie Na vodu

Rozmery

Výška 373 mm
Šírka 131 mm
Kód:  STANT939
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  10-07934-003

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18