Obnoviť stránku

Stagg SH-HM15R

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Stagg SH-HM15R

Činel je neodmysliteľnou súčasťou každej klasickej bicej súpravy. Činel Stagg vás bude sprevádzať pri skúšaní aj na koncertoch. Patrí do váhovej kategórie medium. Stredne silný činel má svoje miesto v mnohých hudobných žánroch. Bude skvele slúžiť tam, kde treba vytvoriť náladu s hlbokým a trochu temným tónom. Je skvelou voľbou na hranie džezu, rocku, a dokonca sa hodí aj pre metalovú hudbu.

Kľúčové prednosti činela Stagg SH-HM15R

  • Činel Stagg je nevyhnutnou súčasťou bicích nástrojov
  • Patrí do váhovej kategórie medium
  • Samotný činel dotvára povrchová úprava natural

Kvalitný zvuk činela Stagg

Samotný činel dotvára povrchová úprava natural. Neopracovaný povrch alebo opracovaný len sčasti sprostredkováva temnejší, až úplne zemitý zastrený zvuk, ktorý je tichší ako pri ostatných čineloch. Vhodná údržba, šetrné zaobchádzanie a správna technika hrania sú nevyhnutné pre čo najdlhšiu životnosť činela. Vďaka tomu sa na jeho tele neobjavia nežiaduce praskliny, ktoré by mohli vzniknúť nesprávnym zaobchádzaním.

Obsah balenia:

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ prvého činela HiHat

Vlastnosti

Hmotnostná kategória Medium
Povrch Natural

Balenie

Počet kusov v balení 1 ks
Kód:  STGGq137
Produktové číslo:  25019423
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02