Obnoviť stránku

Stagg SH-HM13R

145,90 €

Stagg SH-HM13R

Činel robí z bicích kompletný hudobný nástroj. Činel Stagg s vami bude pri skúšaní aj na koncertoch. Nájdeme ho vo váhovej kategórii medium. Stredne silný činel je vynikajúci pre mnoho hudobných štýlov. Uplatní sa najmä tam, kde bude docenený jeho náladotvorný a trochu nižšie položený tón. Hodí sa teda pre mnoho hudobných žánrov, od džezu cez rock až k metalovej hudbe.

Kľúčové prednosti činela Stagg SH-HM13R

  • Činel Stagg je neodmysliteľnou súčasťou bicích nástrojov
  • Patrí do váhovej kategórie medium
  • Povrchová úprava činela: traditional

Vychutnajte si kvalitný zvuk činela Stagg

Pri samotnom čineli sa stretneme s povrchovou úpravou traditional. Tradičný neleštený povrch prináša prirodzený, univerzálny zvuk, ktorý je odrazom daného výrobného materiálu. Pre dlhú životnosť činela je dôležitá riadna údržba, správne zaobchádzanie a tiež správna technika hrania. Vďaka tomu sa na jeho tele neobjavia nežiaduce praskliny, ktoré by mohli vzniknúť v dôsledku zlého zaobchádzania.

Obsah balenia:

HiHat činel s priemerom 13"

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ prvého činela HiHat
Priemer prvého činela 13 "

Vlastnosti

Hmotnostná kategória Medium
Povrch Traditional

Balenie

Počet kusov v balení 1 ks
Kód:  STGGq090
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SH-HM13R
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13