Obnoviť stránku

Stagg SH-CM19R

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Stagg SH-CM19R

Bicie nástroje by neboli úplné bez činela. Činel Stagg s vami bude pri skúšaní aj na koncertoch. Spadá do váhovej kategórie medium. Stredne silný činel nachádza svoje uplatnenie v mnohých rôznych hudobných štýloch. Ocenený bude najmä v hudbe, kde je vyžadovaný temný a atmosféricky prefarbený tón. Je skvelou voľbou na hranie džezu, rocku, a dokonca sa hodí aj pre metalovú hudbu.

Hlavné prednosti činela Stagg SH-CM19R

  • Činel Stagg je nevyhnutnou súčasťou bicích nástrojov
  • Môžeme ho nájsť vo váhovej kategórii medium
  • Povrchová úprava činela: natural

Užite si kvalitný zvuk činela Stagg

Pri samotnom čineli sa stretneme s povrchovou úpravou natural. Nedokonale opracovaný povrch môže prinášať temný, až zemito zastrený zvuk, ktorý je oveľa tichší, než majú ostatné činely. Na dosiahnutie dlhej životnosti činela je nevyhnutná pravidelná údržba, šetrné zaobchádzanie a používanie správnej techniky hrania. Tak sa na jeho tele neobjavia nechcené praskliny, ktoré by mohli vzniknúť nesprávnym zaobchádzaním.

Obsah balenia:

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ prvého činela Crash

Vlastnosti

Hmotnostná kategória Medium
Povrch Natural

Balenie

Počet kusov v balení 1 ks
Kód:  STGGq125
Produktové číslo:  25016888
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16