Obnoviť stránku

Stagg GENG-CM19R

173,90 €

Stagg GENG-CM19R

Bez činela by bicia súprava nebola kompletná. Činel Stagg vás bude sprevádzať v skúšobni aj na koncertoch. Spadá do váhovej kategórie medium. Stredne silný činel je vhodný pre širokú škálu hudobných žánrov. Zažiari tam, kde je potrebné vytvoriť atmosféru s temným a hlbokým tónom. Doma bude v rôznych hudobných žánroch, či už ide o jazz, rock alebo metalovú hudbu. Kvalita použitých zliatin, výrobný postup, rozmery a tvary činelov majú významný vplyv na ich výsledný zvuk. Na výrobu činela Stagg bola využitá kvalitná zliatina B20.

Kľúčové vlastnosti činela Stagg GENG-CM19R

  • Činel Stagg tvorí nezameniteľnú súčasť bicej súpravy
  • Spadá do váhovej kategórie medium
  • Činel má povrchovú úpravu traditional
  • Zliatinou použitou na výrobu je B20

Tešte sa na kvalitný zvuk činela Stagg

Samotný činel disponuje povrchovou úpravou traditional. Tradičný neleštený povrch poskytuje prirodzený, univerzálny zvuk, ktorý je odrazom daného výrobného materiálu. Pre dlhú životnosť činela je dôležitá riadna údržba, správne zaobchádzanie a tiež správna technika hrania. Tak sa dá predísť nechceným prasklinám na jeho tele, ktoré by mohli vzniknúť zlým zaobchádzaním.

Obsah balenia:

Crash činel s priemerom 19"

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ prvého činela Crash
Priemer prvého činela 19 "

Vlastnosti

Hmotnostná kategória Medium
Zliatina B20
Povrch Traditional

Balenie

Počet kusov v balení 1 ks
Kód:  STGGq037
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  GENG-CM19R
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18