Obnoviť stránku

Staedtler Fixy Triplus 15 barev

Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Staedtler Fixy Triplus 15 barev

Ak patríte medzi kreatívne jedinca, iste si zamilujete túto sadu fixiek od firmy Staedtler. Tieto farebné fixky si obľúbite predovšetkým vďaka ich ergonomickému tvaru, ktorý zabezpečuje ich pohodlné držanie, takže u kreslenie vydržíte kľudne aj celé hodiny. Ide o limitovanú edíciu Johanny Basford (populárny ilustrátorky kníh), pokiaľ teda patríte medzi nadšencov do kreslenia, s týmito fixkami budete určite spokojní. Fixky Triplus sú vybavené atramentom na vodnej báze s obsahom potravinárskeho farbiva - to znamená, že ho je možné vyprať takmer zo všetkých textílií.

Kľúčové vlastnosti sady fixiek Triplus Staedtler

  • ergonomický trojhranný unikátny tvar
  • obsahuje tenký tlaku odolný hrot
  • bez viečka vydrží aj niekoľko dní
  • atrament na vodnej báze
  • vyprateľný z väčšiny textílií

Užívajte si farby s fixkami Staedtler

Sada kvalitných fixiek obsahuje celkom 15 farieb. Táto populárna sada fixiek vám poskytne sýte a živé farby, nemusíte sa teda báť mdlých odtieňov, ktoré na papieri fakticky zanikajú. Fixky obsahujú tenký tlaku odolný hrot, ktorý maľuje 1 mm širokú stopou, ktorá vám umožní dokonale vykresliť detaily. Ak sa vám občas stane, že od kresieb odbiehajú a zabúdate fixky zavíčkovat, tak iste oceníte, že tieto fixky len tak nevysychajú - bez viečka vydrží totiž aj niekoľko dní. Nechajte svoju myseľ unášať sa na vlnách tej najfarebnejšie fantázie, ktorú môžete vďaka tejto kvalitnej sade fixiek Triplus jednoducho preniesť na papier, a to vrátane všetkých detailov.

Kód:  HRAif3890
Produktové číslo:  4007817020654
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19