Obnoviť stránku

Squishmallows Hnedý strakatý býk – Shep, 30 cm

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Squishmallows Hnedý strakatý býk – Shep, 30 cm

Squishmallows Hnedý strakatý býk Shep

Squishmallows Hnedý strakatý býk Shep

Dopočuli ste sa už o stále populárnejších Squishmallows? Trefné meno týchto plyšových hračiek pochádza od slova marshmallows, pretože sú neskutočne mäkké a ako stvorené na túlenie. Hodia sa aj pre malé deti, nemajú kovové ani žiadne ďalšie tvrdé časti. V ponuke týchto hračiek nájdete mnoho variantov s rôznymi dizajnmi, tvarmia veľkosťami. Navyše ich zásluhou špeciálnej výplne, ktorá sa nezdeformuje, môžete prať v práčke. Ponúkaná plyšová hračka Squishmallows má výšku 30 cm.

Squishmallows Hnedý strakatý býk Shep

Zásadné prednosti plyšovej hračky Squishmallows Hnedý strakatý býk Shep

  • Aby si každého získal na prvý dotyk, je extra hebký
  • Pre deti od 3 rokov
  • Patrí do zbierky viac ako 450 druhov po celom svete
  • Plyšová hračka Squishmallows dosahuje 30 cm
Squishmallows Hnedý strakatý býk Shep

Squishákov nemôžete nemilovať

Squishmallows sú obľúbení naprieč generáciami, po celom svete slúžia ako deťom, tak aj dospelým. Väčšie ratolesti ich môžu využiť nielen na zábavu, ale tiež napríklad na dozdobenie svojho kráľovstva. Dospelí si ich zase kupujú pre ich zberateľskú hodnotu. Po celom svete existuje cez 450 druhov Squishmallows rôznychpodôb a rozmerov. Pri každom Squishmalov je na visačke jeho meno a osobný „životopis“. Podľa tohto príbehu môžete vyberať nového plyšového kamaráta pre vás aj vaše deti. S touto originálnou plyšovou hračkou si môžete stvoriť vlastnú rodinu, a vlastniť tak svoju jedinečnú zbierku.

Squishmallows Hnedý strakatý býk Shep

Hnedý strakatý býk Shep Squishmallows

Plyšová hračka hnedý strakatý býk Shep Squishmallows je veľký pracant. Pracuje pre doručovaciu spoločnosť a riadi svoj nákladiak, o ktorý sa veľmi dobre stará. Rád by sa zoznámil s niekým, kto má rád výlety rovnako ako on. S hnedým strakatým býkom Shep Squishmallows vyrazíte na dlhé cesty, kde vás čaká množstvo dobrodružstiev.

Squishmallows Hnedý strakatý býk Shep

Hnedý strakatý býk Shep Squishmallows

Hnedý strakatý býk Shep Squishmallows predstavuje horského býka s hnedou hrivou. Krásne nadýchané krémové bruško nabáda na túlenie. Nechýbajú mu ani tenké zakrivené rohy v striebornej farbe. Charakterizuje ho hnedá škvrna na ľavom oku, čierne okrúhle oči, hnedé nozdry a klasický zlatý krúžok v nose. Na zadnej straneobjavíte dlhý, hnedý a našuchorený chvost.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Výška hračky

Výška hračky 30 cm

Veľkosť

Veľkosť Stredný

Typ

Typ Klasický

Druh plyšiaka

Kategória Zvieratká

Poznáte z

Poznáte z Squishmallows
Kód:  HRAkc05732
Produktové číslo:  196566164055

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08