Obnoviť stránku

Squishmallows Čučoriedková palacinka – Paden

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Squishmallows Čučoriedková palacinka – Paden

Squishmallows Čučoriedková palacinka Paden

Squishmallows Čučoriedková palacinka Paden

Dopočuli ste sa už o stále obľúbenejších Squishmallows? Výstižné meno týchto plyšových hračiek pochádza od cukroviniek marshmallows, sú totiž nadýchaní ako obláčik a nádherne hebučkí. Nemajú žiadne tvrdé časti, a preto môžu vyhovovať menším deťom ako zaspávači. Na trhu nájdete mnoho rôznych variantov týchto hračiek s rôznymidizajnmi, tvarmi a veľkosťami. Navyše ich vďaka špeciálnej výplni, ktorá sa nepokrčí, môžete prať v práčke. Ponúkaná plyšová hračka Squishmallows meria 20 cm.

Squishmallows Čučoriedková palacinka Paden

Zásadné prednosti plyšovej hračky Squishmallows Čučoriedková palacinka Paden

  • Aby si každého získal na prvý dotyk, je extra hebký
  • Hodí sa pre deti od narodenia
  • Po celom svete je možné nájsť viac ako 450 druhov Squishmallows
  • Plyšová hračka Squishmallows má výšku 20 cm
Squishmallows Čučoriedková palacinka Paden

Pozvite Squishákov k sebe domov

Squishmallows milujú po celom svete ako deti, tak aj dospelí. Pre staršie deti môžu byť nielen obľúbenými plyšovými hračkami, ale aj originálnymi vankúšmi. Medzi dospelými sa zase tešia značnej obľube vďaka ich zberateľskej hodnote. Môžete sa stretnúť s viac ako 450 modelmi Squishmallows rozmanitých farieb a tvarov. KaždýSquishmalov má svoj jedinečný príbeh uvedený na visačke spoločne s jeho menom. Na základe toho si môžete vybrať najvhodnejšieho kamaráta pre vašu rodinu. Vďaka tejto originálnej plyšovej hračke môžete stvoriť svoju vlastnú rodinu kamarátov, a vybudovať tak špeciálnu zbierku.

Squishmallows Čučoriedková palacinka Paden

Čučoriedková palacinka Paden

Squishmallows Čučoriedková palacinka Paden je ranné vtáča. Sleduje kreslené filmy a učí sa, ako rozprávať príbehy. Nebude to trvať dlho a začne natáčať vlastné animované príbehy. Vypočujte si jej nápady.

Squishmallows Čučoriedková palacinka Paden

Squishmallows Čučoriedková palacinka Paden je skutočná palacinka

Squishmallows Čučoriedková palacinka Paden je poskladaná z troch palaciniek. Každá palacinka je hore hnedá a dole modrá. Na hlave nechýba ani kúsok masla s čučoriedkovým sirupom a samotnou čučoriedkou. Zamilujete si jej okrúhle čierne oči, ružové tváričky a čierne ústa, ktoré sa vždy usmievajú.

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Výška hračky

Výška hračky 20 cm

Veľkosť

Veľkosť Malý

Typ

Typ Klasický

Druh plyšiaka

Kategória Ostatné

Poznáte z

Poznáte z Squishmallows
Kód:  HRAkc05720
Produktové číslo:  196566163799

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07