Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Športtestery

Športtester je zariadenie, ktoré dokáže zbierať a analyzovať údaje počas fyzickej aktivity. Hlavnou funkciou je meranie tepovej frekvencie v priebehu športovej aktivity, ktorá je dôležitá pre bezpečný, ale efektívny tréning. Športtestery sú dôležité ako pre začiatočníkov, tak aj pokročilých športovcov. Poradíme vám, ako vybrať ten správny.

Pokračovať
Spresniť parametre
632 položiek

Športtestery

Beháte, jazdíte na bicykli alebo sa vydávate na mnohokilometrové pešie túry a chcete mať o svojej aktivite dokonalý prehľad? Vyskúšajte športtester a pozdvihnite svoje tréningy na novú úroveň. Športové hodinky vám zmerajú nielen čas, ale aj vzdialenosť, tempo, rýchlosť a ďalšie parametre. Dlhodobo najväčšej priazni sa medzi športtestermi tešia výrobcovia Garmin, Suunto, Polar, TomTom, konkrétne napríklad športtester Garmin Forerunner 220 alebo Garmin Forerunner 620. Oba modely môžete získať ako dámske, tak aj pánske hodinky. Tieto hodinky na behanie majú integrovaný GPS čip, farebný displej, podporu intervalových tréningov a ďalšie skvelé funkcie, bez ktorých si veľa športovcov na celom svete už svoje tréningy nedokáže predstaviť.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14