Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Športové smart hodinky Garmin

Športové hodinky Garmin

Inteligentné športové hodinky Garmin: Nevyskúšaš, neuveríš!

Len máloktorá značka sa môže pýšiť tak hojným rozšírením na zápästí vrcholových, výkonnostných, ale aj hobby športovcov ako americký Garmin. Svojich športovo zameraných používateľov rozmaznáva neuveriteľnou škálou produktov a funkcií. Chcete jednoduché alebo špičkové športové hodinky? Ultra ľahkú konštrukciu alebo hodinky s prémiovým dizajnom a materiálmi? Aj s takými požiadavkami si vie Garmin pri športových hodinkách poradiť. Garmin športové hodinky zvládnu podrobne zmerať a zaznamenať beh, jazdu na bicykli, plávanie, triatlon, golf, lyžovanie, silový tréning a mnoho ďalších športov. Všetky záznamy je navyše možné detailne vyhodnotiť pomocou bezplatného tréningového denníka Garmin Connect. A čo viac? Vysoká odolnosť, extrémne dlhá výdrž a kompatibilita s Android aj iOS telefónmi je v prípade Garminu samozrejmosťou.

Spresniť parametre
304 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16