Obnoviť stránku

Zone Supreme Ultralight 25 Blue laser, 96 Pravá

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Zone Supreme Ultralight 25 Blue laser, 96 Pravá

Povinnou výbavou každého florbalistu je florbalová hokejka. Ako si však vybrať tú správnu z ponuky desiatok, ak nie stoviek druhov? To samozrejme záleží na viacerých faktoroch, ako je štýl a úroveň hry, ďalej potom výška hráča a zručnosť hráča.

Florbalová palica Zone SUPREME Ultraligh s tvrdosťou shaftu 25 je ideálnym riešením pre všetkých pokročilejších a profesionálnych hráčov. Shaft je vyrobený technológiou Ultralight z kvalitných odľahčených karbónových vlákien, vďaka čomu patrí medzi jedny z najľahších hokejok na svete. Ten z nej v spojení s vynikajúcou čepeľou Supreme robí skvelú voľbu.

Čepeľ Zone SUPREME vznikla zlúčením tých najlepších vlastností existujúcich čepelí spoločnosti Zone. Po dlhej dobe testovania a následných úprav je konečne tu, aby vám poskytla tie najlepšie pocity z hry. Váha čepele je len 74 gramov. Čepeľ SUPREME je excelentne vyvážená, skvele drží tvar, nekrúti sa a zároveň má mierne konkávny tvar.

Väčšia tvrdosť shaftu sa hodí pre skúsenejších hráčov a pevná čepeľ zaručuje spoľahlivú strelu. Omotávka Air Grip zaručuje pohodlné držanie bez nechceného kĺzania a jej elegantný dizajn v žlto-bielom štýle bude ozdobou ihriska. Palica je určená pre hráčov hrajúcich na pravú stranu a vďaka jej dĺžke je vhodná pre hráčov strednej postavy.

Tvrdosť:
25 mm

Omotávka:
Airi Grip

Materiál tyče:
Odľahčené karbónové vlákna

Tvar rukoväti:
Guľatý

Názov čepele:
Supreme

Výrobca:
Zone

Certifikácia IFF:
Áno

Orientácia:
Pravá

Dĺžka:
96 cm

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre dospelých

Orientácia

Orientácia Pravá

Materiál

Materiál Karbón

Tvar rukoväti

Tvar rukoväti Okrúhla

Farba

Farba Biela, Modrá
Kód:  SPT367
Produktové číslo:  7340011242536

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01