Obnoviť stránku

Zipf Carvingové boby Classic - Two Tone Pink

4,8 4 hodnotení
58,90 €

Zipf Carvingové boby Classic - Two Tone Pink

Zipfy Classic sú boby určené pre deti i dospelých.Vďaka unikátnej carvingovej úprave zaujmú športových nadšencov a milovníkov zimných radovánok.Stačí sa posadiť, uchopiť kormidlo/knipel, natiahnuť nohy a pustiť sa z kopca.Brzdiť môžete nohami alebo zaklonením dozadu.Vďaka nízko položenému ťažisku a profilovanej sklznici sa na boboch manévruje jednoduchým náklonom do zákruty, pričom sa druhou rukou pridržiavajte volantu.Boby Zipfy sú veľmi pevné a ľahké, takže hore na kopec ich vytiahnete na popruhu alebo si ich jednoducho prehodíte cez rameno.Vyskúšajte nový štýl bobovania a určite nebudete sklamaní.
Parametre a špecifikácia:
Materiál:
kvalitný plast
Farba:
ružová
Nosnosť:
113 kg
Váha:
1,6 kg
Odporúčaný vek:
6 - 100
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18.júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy.Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Plast

Nosnosť

Nosnosť 113 kg

Typ

Typ Boby
Maximálny počet osôb 1

Brzdy

Brzdy Bez bŕzd

Riadenie

Riadenie Držadlo

Hmotnosť

Hmotnosť 1,6 kg

Farba

Farba Fialová, Ružová
Kód:  HRA716f2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  826245000137

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19