Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Zfish Podložka Carp Cradle Select

59,60 €

Zfish Podložka Carp Cradle Select

Spoločnosť Zfish vám, okrem stojanov a ďalšieho rybárskeho náčinia, ponúka aj široké spektrum kvalitného príslušenstva, ktoré určite využijete pri svojich rybárskych zážitkoch. Ako jedno z nich určite použijete túto podložku Zfish Carp Cradle Select, do ktorej bežne uložíte aj dva kapry naraz. Je vyrobená z vodoodolných textilných materiálov, čo ju zároveň robí tiež ľahkou. Vďaka pevným držadlám, ktoré sú podšité pod podložkou Zfish Carp Cradle Select, je možné ju využiť tiež aj ako vážiaci vak. Vrchná časť podložky je vybavená zatváraním na suchý zips a zamedzuje tým poškodeniu kapra.

Kľúčové vlastnosti podložky Zfish Carp Cradle Select

  • Vyrobená z vodoodolných textilných materiálov
  • Možno ju využiť aj ako vážiaci vak

Doplnenie a špecifikácia podložky Zfish Carp Cradle Select:

Rozmery:
115 × 60 × 25 cm

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál PVC, Textília

Vlastnosti

Vlastnosti Vodoodolná

Rozmery

Dĺžka 115 cm
Šírka 60 cm
Výška 25 cm
Kód:  JVR000618
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8505402262497
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01