Obnoviť stránku

Zfish Bite Alarm Set Prime 4 + 1

134,06 €

Zfish Bite Alarm Set Prime 4 + 1

Rybársky hlásič záberu je praktická vychytávka, moderní rybári naň nedajú dopustiť. Hlásič vám dá vedieť zakaždým, keď sa vlasec pohne, a tým zaistí, že si ukoristíte každú rybu. Zfish Bite Alarm Set Prime 4 + 1 oceníte vo chvíli, keď sa musíte chvíľku venovať inej činnosti. Upevnený bude na rybárskom stojane či vidličke. Hlásič je opatrený tiež nočným osvetlením so senzorom. Rybársky hlásič Zfish je vybavený plynulým ovládaním hlasitosti. Hlásič bol ďalej vybavený záchytnými chráničmi, ktoré slúžia ako ochrana prúta pred vypadnutím.

Rozhodujúce vlastnosti hlásiča Zfish Bite Alarm Set Prime 4 + 1

  • Sada signalizátorov Zfish budete počuť po každom zábere vlasca
  • Počet hlásičov v balení: 4 ks
  • Nočné osvetlenie na upozornenie na záber v tme
  • Možnosť regulácie hlasitosti
  • Konektor na pripojenie swingeru

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Nočné osvetlenie, Nastaviteľná hlasitosť, Konektor na pripojenie swingeru, Nastaviteľná citlivosť, Nastaviteľný tón, Integrované záchytné uši, Možnosť spárovania s príposluchom
Farba diódy Viacfarebná

Súprava

Počet hlásičov 4 ks
Kód:  RYB019296
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8506156021231
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06