Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Zfish Bite Alarm Set Prime 3 + 1

101,38 €

Zfish Bite Alarm Set Prime 3 + 1

Rybársky hlásič záberu je praktická pomôcka pre všetkých moderných rybárov. Pohyb vlasca aktivuje hlásič, ktorý vás na pohyb upozorní, a tak zaistí, že si ukoristíte každú rybu. Zfish Bite Alarm Set Prime 3 + 1 vám preukáže službu vo chvíli, keď nemáte možnosť sa plne venovať rybárskemu prútu. Upevnený bude na rybárskom stojane či vidličke. V tme sa môžete plne spoľahnúť na nočné osvetlenie so senzorom. Rybársky hlásič Zfish ponúka možnosť nastaviť si plynulú reguláciu hlasitosti. Hlásič bol zabezpečený záchytnými chráničmi, ktoré pohodlne ochránia prút pred vypadnutím.

Najdôležitejšie prednosti hlásiča Zfish Bite Alarm Set Prime 3 + 1

  • Sada signalizátorov Zfish vás upozorní na každý záber
  • Počet hlásičov v škatuli: 3 ks
  • Nočné osvetlenie na upozornenie v noci
  • Možná úprava hlasitosti
  • Konektor na zapojenie swingeru

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Nočné osvetlenie, Nastaviteľná hlasitosť, Konektor na pripojenie swingeru, Nastaviteľná citlivosť, Nastaviteľný tón, Integrované záchytné uši, Možnosť spárovania s príposluchom
Farba diódy Viacfarebná

Súprava

Počet hlásičov 3 ks
Kód:  RYB019295
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8506156021224
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01