Obnoviť stránku

Yonex Voltric 70 E-TUNE, white, 4UG4

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Yonex Voltric 70 E-TUNE, white, 4UG4

Spoločnosť Yonex pripravila pre pokročilých hráčov bedmintonu novú vytunené raketu Yonex Voltric 70 E-TUNE v bielej farbe. Pomocou technológie E-tune môžete pomocou prídavných priechodiek pri krku rakety, získať až o 4 % väčšiu silu ako pri bežných raketách.

Raketa z ľahkého grafitu ponúka kombináciu razancie, kontroly a ovládateľnosti. Vďaka izometrickej hlave poskytuje až o 32 % väčšiu Sweet Spot oproti bežným raketám. V spoji hlavy rakety s ultra tenkým shaftom je zapustený Built-in T-Join. Ten zaisťuje nekrútivú a jednodielnu konštrukciu rámu. Výsledkom sú razantnejšie a presnejšie údery.

Hlavné prednosti

  • Určená pre pokročilých hráčov
  • O 32 % väčšia Sweet Spot
  • Razantné a presné údery
  • So systémom E-tune až o 4 % väčšia sila
  • Systém Tri-Voltage pre vyššiu pevnosť a rýchlu manipuláciu
  • Ľahké grafitové vyhotovenie s čiastočkami volfrámu

Razancia a manipulácia

Vďaka novému systému Tri-Voltage sú skombinované dve vlastnosti, ktoré nejdú bežne spolu. Viac váhy v hornej časti rámu zvyšuje razanciu úderu ale spomalí rýchlosť manipulácie. Ak je rám ľahší, jav sa obráti. Nový systém používa čiastočky volfrámu v ráme rakety na dvoch miestach a v krčku.

Vzhľadom k tomu, že rám rakety je z grafitu a použitý volfrám je 10× hutnejší, umožní vyššiu pevnosť a zvýšenie razancie o 5 % so zachovaním rýchlej manipulácia s raketou.

 

Parametre a špecifikácia

Vyváženie

Vyváženie 300 mm
Spôsob vyváženia na stred

Štýl hry

Štýl hry Technický
Úroveň hráča Rekreácia

Veľkosť

Dĺžka 675 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 80 g

Flexibilita

Flexibilita Stredne pružná

Materiál

Materiál hlavy Grafit
Kód:  SPTms1438
Produktové číslo:  4549317218143
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19