Obnoviť stránku

Yonex Voltric 3

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Yonex Voltric 3

Ste hráčmi, čím ďalej, tým obľúbenejšej raketovej hry s názvom bedminton? Potom určite potrebujete kvalitné vybavenie. Táto raketa Voltric 3 od svetoznámej spoločnosti Xonex je to pravé pre vás. Hlava aj shaft sú vyrobené z kvalitného GRAPHITU, vďaka čomu získala pevnosť a ľahkosť. Navyše je preplnená modernými technológiami.

Plná technológií
Jednou z popredných vlastností tejto rakety je jej izometrická hlava. Vďaka tomu poskytuje o 32 % väčší Sweet Spot oproti normálnym raketám. Zväčšený Sweet Spot umožňuje podstatne lepšie odohratie loptičky aj v prípade nie celkom optimálneho zásahu.

V spoji hlavy rakety so shaftom je zapustený Built-in T-Join. Táto novinka zaisťuje nekrútivú a jednodielnu konštrukciu rámu. Výsledkom sú razantnejšie a presnejšie údery.

Na neposlednom mieste je technológia Control Support Cap, ktorá poskytuje o 88 % širšiu plochu úchopu než bežné rakety. Vzniká tak možnosť podstatne kratšieho držania a rýchlejšieho manévrovania s raketou, čo ocenia predovšetkým hráči párových disciplín.

Úplná spoľahlivosť
Bedmintonová raketa Voltric 3 je výborným pomocníkom všetkých hráčov, ktorí od svojej rakety očakávajú spoľahlivosť a dokonalosť.

Parametre a špecifikácia:

Hmotnosť rakety:
3U = 85 g

Veľkosť gripu:
G3

Farba rakety:
červená

Farba omotávky:
čierna

Materiál hlavy rakety:
Graphite, Tungsten

Materiál rámu rakety:
HT Graphite

Parametre a špecifikácia

Vyváženie

Vyváženie 300 mm
Spôsob vyváženia Do ruky

Štýl hry

Štýl hry Technický

Veľkosť

Dĺžka 675 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 85 g

Flexibilita

Flexibilita Stredne pružná

Materiál

Materiál hlavy Grafit
Kód:  SPT384
Produktové číslo:  4547656902969
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16