Obnoviť stránku

Yonex Muscle Power 7

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Yonex Muscle Power 7

Tiež ste pravidelnými hráčmi v dnešnej dobe čím ďalej, tým obľúbenejšej raketovej hry s názvom badminton? Potom určite potrebujete kvalitné vybavenie. Táto raketa Muscle Power 7 od svetoznámej spoločnosti Xonex je teda to pravé pre vás. Hlava aj shaft sú vyrobené z kombinácie GRAPHITU a hliníka, vďaka čomu získala pevnosť a ľahkosť. Navyše je doslova preplnená modernými technológiami.

Plná technológií
Jednou z popredných vlastností tejto rakety je jej izometrická hlava. Vďaka tomu poskytuje o 32 % väčší Sweet Spot oproti normálnym raketám. Zväčšený Sweet Spot umožňuje podstatne lepšie odohratie loptičky aj v prípade nie celkom optimálneho zásahu.

V spoji hlavy rakety so shaftom je zapustený Built-in T-Join. Táto novinka zaisťuje nekrútivú a jednodielnu konštrukciu rámu. Výsledkom sú razantnejšie a presnejšie údery.

Pri klasických raketách struny na očkách prechádzajú cez ostré hrany. Avšak technológia Muscle Power vytvára dokonalý kontakt vďaka zaobleným hranám, zabraňuje tak napätiu počas záťaže a zreteľne znižuje stratu tvrdosti výpletu. Vďaka tomu vzniká komplexná jednota medzi rámom a výpletom. Novo získaná stabilita vás nechá preniknúť do nových dimenzií rýchlosti vašich úderov.

Úplná spoľahlivosť
Bedmintonová raketa Muscle Power 7 je teda výborným pomocníkom všetkých pravidelných hráčov, ktorí od svojej rakety očakávajú spoľahlivosť a dokonalosť.

Parametre a špecifikácia:

Hmotnosť rakety:
2U = 95 g

Veľkosť gripu:
G4

Farba rakety:
červená/čierna

Farba omotávky:
čierna

Materiál hlavy rakety:
Aluminium

Materiál rámu rakety:
Graphite

Parametre a špecifikácia

Vyváženie

Vyváženie 309 mm
Spôsob vyváženia na stred

Štýl hry

Štýl hry Univerzálny
Úroveň hráča Rekreácia

Veľkosť

Dĺžka 665 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 95 g

Flexibilita

Flexibilita Stredne pružná

Materiál

Materiál hlavy Hliník
Kód:  SPT386
Produktové číslo:  4549317113219
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03