Obnoviť stránku

XTND

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

XTND

Pohybujete sa často po meste, ste otvorení neobvyklým dopravným prostriedkom a priamo milujete hi-tech vychytávky? Longboard XTND má kvalitné české korene okorenené výdatnou porciou moderných technológií a intuitívnych funkcií. Vyniká materiálom z karbónu, veľmi rýchlym a hlavne bezdrôtovým dobíjaním. Ponúka dlhý dojazd a výkonný motor, ktorý si poradí aj so stúpaním so sklonom do 20%.

Kľúčové vlastnosti longboardu XTND

  • Český longboard s výkonným motorom
  • Odolná karbónová doska
  • Rýchle bezdrôtové nabíjanie
  • Dlhý dojazd
  • Poradí si so stúpaním
  • Diaľkový ovládač
  • Synchronizácia so smartfónom
  • Dojazd na jedno nabitie až 20 km

Spoľahlivosť vďaka kvalitnému materiálu

Na prvý pohled longboard XTND zaujme najmä vzhľadom. Jeho elegantné čierne prevedenie z karbónu osloví každého priaznivca vyspelých technológií. Longboardu tento materiál umožňuje zachovať si vysokú pevnosť, optimálnu pružnosť a zároveň ponúknuť nízku hmotnosť, ktorú oceníte pri každom jeho prenášaní. Samotná doska je veľmi úzke, avšak nájdete v ňom ako výkonný elektromotor, tak aj batérie a oboje je aj dobre prístupné. 

Je bezpečný a zabezpečený

Longboard XTND disponuje dvojicou svetiel, prispievajúcich k bezpečnosti - vpredu biele a vzadu červené. Svetlá sa spínajú automaticky vďaka zabudovanému svetelnému snímaču alebo prípadne za pomoci aplikácie v telefóne a zadné svetlo funguje tiež ako brzdové. Samozrejmosťou medzi všetkými technológiami, ktoré longboard ponúka, je rekuperácia energie pri brzdení.

Navyše máte k dispozícii diaľkový ovládač, na ktorom si môžete nastaviť maximálnu rýchlosť (najvyššie 45 km / h) a sledovať stav batérie. Využite tiež ochranu proti odcudzeniu, ktorá spočíva v upozornení na vašu aplikáciu v telefóne zakaždým, keď sa longboard pohne.

 
Kód:  XTND01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03