Obnoviť stránku

Xiaomi Ninebot mini

Príslušenstvo k tovaru

Xiaomi Ninebot mini

Iste ste počuli o vozidle menom Segway, ktoré vás ľahko a rýchlo dopraví na požadované miesto. Spoločnosť Ninebot teraz v spolupráci so svetoznámou firmou Xiaomi prichádza so skvelou novinkou nesúci označenie Xiaomi Ninebot Mini. Jedná sa o mobilnejšie a menšie alternatívu populárneho vozítka Segway, ale za nižšiu obstarávaciu cenu.

kľúčové vlastnosti

  • Rýchly a štýlový spôsob prepravy
  • Jednoduchá ovládateľnosť
  • Prejde takmer každý bežný povrch
  • Rýchlosť až 15 km / ha dojazd až 20 km
  • Nosnosť 85 kg
  • Ovládanie a kontrola stavu batérie aj pomocou smartfónu

praktický šikula

Toto šikovné vozítko prekvapí nielen svojou cenou a skvelým dizajnom, ale aj solídnymi parametrami. Výrobca udáva celkový dojazd na jedno nabitie až 20 km, takže si užijete aj dlhší vychádzky a pritom ho nabijete už za 4 hodiny. Pomerne veľké kolesá zvládnu prekonať stúpanie až do uhla 15 °. A rýchlosť? Dostačujúce pre všetkých, pretože motory dokážu rozbehnúť vozítko až na 15 km / h. Veľkou výhodou je celková hmotnosť, ktorá je iba 12,8 kg, čo robí Gyrowheel ľahko prenositeľným a vďaka kompaktným rozmerom ho bez akýchkoľvek problémov uložíte v kufri automobilu.

Keď sa chce, tak to ide ...

Ovládanie je v podstate jednoduché pomocou tyče umiestnenej medzi nohami. Zariadenie má integrované senzory, ktoré snímajú náklony a tým aj posuny v rovnováhe. Čím viac sa rochu nakloníte dopredu, tým rýchlejšie pôjdete a naopak, ak sa potrebujete otočiť, stačí sa oprieť dozadu. Samozrejme rozpozná aj nakláňania do strán a tým aj zatáčanie a zmenu smeru jazdy. Keď sa túto vychytávku naučíte dobre ovládať, zamilujete si ju a budete si jazdu užívať plnými dúškami.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 12,8 kg

Nosnosť

Maximálna nosnosť 85 kg
Minimálna nosnosť 40 kg

Farba

Farba Biela
Kód:  SPTS002

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17