Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Xiaomi Mi Scooter 2 black

4,8 95 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi Mi Scooter 2 black

Jednoduchá, kompaktná a rýchla elektrická kolobežka

Moderná elektrická kolobežka Xiaomi Mi Scooter 2 poslúži ako štýlové vozítko pre deti i dospelých. Zaistí nielen rýchle presuny po meste, ale užijete si s ňou aj veľa zábavy. Vďaka pevnej odolnej konštrukcii z leteckého hliníka zaistí pohodlnú jazdu aj po nerovnom povrchu a neuškodí jej ani slabý dážď. Stúpadlo kolobežky je opatrené hliníkovou vrstvou s textúrou, ktorá zabraňuje kĺzaniu nôh.


Kľúčové vlastnosti kolobežky Xiaomi Mi Scooter 2 black

  • Odolná konštrukcia z leteckého hliníka
  • Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť 12,5 kg
  • Skladací dizajn na jednoduché prenášanie
  • Výkonný elektromotor umožní rýchlu a svižnú jazdu max. rýchlosťou 25 km/hod.
  • Maximálny dojazd 30 km
  • Predné a zadné osvetlenie pre maximálnu bezpečnosť aj za tmy
  • Kvalitná kotúčová brzda so systémom rekuperácie
  • Možnosť prepojenia s mobilnou aplikáciou Mi Home
  • Maximálna nosnosť 100 kg

Dojazd až 30 km

Vstavaná batéria na jedno nabitie zaistí dojazd až 30 km a vďaka výkonnému elektromotoru dosahuje kolobežka Xiaomi Mi Scooter 2 maximálnej rýchlosti 25 km/h. V prípade vybitia akumulátora môžete kolobežku používať ako odrážadlo. Riadidlá sú vybavené indikátorom nabitia batérie, páčkou na akceleráciu a klasickou brzdou, vďaka ktorej môžete rýchlo a bezpečne zabrzdiť.


Vynikajúce jazdné vlastnosti

O maximálne pohodlnú a bezpečnú jazdu sa postarajú 8,5" pneumatiky s vynikajúcou priľnavosťou a tlmením nárazov. Vo výbave nechýba ani predné a zadné LED svetlo a výkonná kotúčová brzda opatrená funkciou rekuperácie energie, ktorá počas brzdenia časť kinetickej energie premieňa na elektrinu, čím predlžuje výdrž batérie.

Praktická skladacia konštrukcia

Xiaomi Mi Scooter 2 sa pýši kompaktným skladacím dizajnom a nízkou hmotnosťou, takže v prípade potreby stačí uvoľniť riadidlá a sklopiť ich k zadnému kolesu. Sklopením riadidiel získate praktické držadlo na jednoduché prenášanie kolobežky, vďaka čomu ju môžete vziať so sebou napr. do MHD, školy či kancelárie, alebo pohodlne uložiť do kufra auta.


Majte svoju jazdu pod kontrolou

Kolobežku ľahko prepojíte s mobilným telefónom pomocou bezdrôtovej Bluetooth technológie. Mobilná aplikácia Mi Home umožní kontrolovať kapacitu batérie a hodnotu aktuálneho dojazdu. Takisto sú zobrazené informácie o prejdenej vzdialenosti a maximálnej dosiahnutej rýchlosti. K dispozícii je aj funkcia uzamknutia kolobežky.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia

Nosnosť 100 kg
Hmotnosť 12,5 kg

Pohon

Výkon 250 W
Maximálna rýchlosť 25 km/h

Batéria

Maximálny dojazd 30 km
Kapacita batérie 7,8 Ah
Typ batérie Lítiová
Kód:  MSXI123
Produktové číslo:  472925
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03