Obnoviť stránku

Xiaomi Haylou LS01

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi Haylou LS01

Váš osobný fitness asistent za priaznivú cenu

Smart fitness hodinky Xiaomi Haylou LS01 ponúkajú atraktívny dizajn s odolným kovovým telom, ktoré je osadené farebným dotykovým TFT LCD displejom s uhlopriečkou 1,3". Vďaka WCG technológii displej ponúka dostatočný kontrast a jasný obraz, ktorý je dobre čitateľný aj na priamom slnečnom svetle. Vstavaná batéria skapacitou 210 mAh pri bežnej prevádzke vydrží až 2 týždne. Haylou LS01 disponujú stupňom krytia IP68, takže im nevadí voda ani prach.

Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek Xiaomi Haylou LS01

  • Dotykový 1,3" TFT LCD displej (240 × 240 px)
  • Senzor tepovej frekvencie
  • Monitoring spánku, krokomer, spálené kalórie
  • Krytie IP68 – odolnosť proti vode a prachu
  • 9 športových režimov
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth 4.2
  • Príjem mobilných notifikácií
  • 210 mAh batéria s výdržou až 14 dní
  • Mobilná aplikácia Haylou Sport (Android, iOS)
Meranie denné aktivity

Meranie dennej aktivity

Hodinky Xiaomi Haylou LS01 sú vybavené funkciou krokomera, merania vzdialenosti a spálených kalórií. Okrem toho sa postarajú o meranie vášho výkonu v 9 športových aktivitách, ako sú beh, chôdza, turistika, cyklistika, joga, spinning, cvičenie alebo horolezectvo.

Monitoring spánku

Haylou LS01 zlepší váš spánok

Senzor srdcovej frekvencie neustále sleduje vašu aktivitu a upozorní vás v prípade, že je hodnota tepu príliš vysoká. Smart hodinkám Xiaomi Haylou LS01 nechýba ani funkcia monitorujúca kvalitu spánku, ktorá sleduje priebeh jeho jednotlivých fáz, celkový čas spánku a bdelosti. Zistené dáta následne prehľadne zobrazí v mobilnejaplikácii.

Príjem mobilných notifikácií

Príjem mobilných notifikácií

Po spárovaní fitness hodiniek Xiaomi Haylou LS01 s inteligentným telefónom cez bezdrôtové Bluetooth rozhranie získate možnosť prijímať notifikácie o prichádzajúcich hovoroch, správach či iné upozornenia z obľúbených aplikácií. Okrem toho môžete diaľkovo ovládať prehrávanú hudbu priamo z vášho zápästia.

Mobilná aplikácia Hayle Šport

Mobilná aplikácia Haylou Sport

Inteligentné hodinky Xiaomi Haylou LS01 je možné prepojiť s intuitívnou mobilnou aplikáciou, ktorá vám poskytne ucelený prehľad o vašej dennej aktivite vrátane podrobných informácií o srdcovej frekvencii a kvalite spánku. Namerané dáta zo smart hodiniek Xiaomi Haylou LS01 môžete porovnávať so staršími záznamami a ďalej analyzovať.

Nízká hmotnost

Haylou LS01 sa pohodlne nosia

Vďaka nízkej hmotnosti len 34 gramov a pohodlnému remienku z mäkčeného termoplastického polyuretánu (TPU), ktorý nedráždi pokožku, môžete inteligentné hodinky Xiaomi Haylou LS01 nosiť po celý deň, bez toho aby ste o nich vedeli.

Výdrž batérie až 14 dní

Výdrž batérie až 14 dní

Integrovaný akumulátor s kapacitou 210 mAh bez problémov zvládne až 2 týždne bežného používania. S aktivovaným kontinuálnym meraním tepovej frekvencie dosiahnete až 10-dňovej výdrže. Opätovné nabitie inteligentných hodiniek Xiaomi Haylou LS01 je zabezpečené cez dodávaný USB kábel.


Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, Android 6.0, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, iOS 8

Displej

Tvar ciferníka Hranatý
Uhlopriečka displeja 1,3 "

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Chôdza, Joga
Funkcia merania športu Tepová frekvencia, Vzdialenosť
Zdravotné funkcie Monitoring spánku
Smart funkcie Budík, Dátum
Kód:  XI300i010a

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07