Obnoviť stránku

XD Design Milano modrý

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

XD Design Milano modrý

Lifestylový batoh navrhnutý podľa najnovších trendov je vyrobený z vysoko kvalitného materiálu 1680D. Tento materiál je nepremokavý a napriek tomu priedušný a vďaka týmto vlastnostiam, poskytuje dokonalú ochranu všetkým veciam, ktoré budú v batohu uložené a tak bez obáv môžete prepravovať aj drahú elektroniku napr. Svoj notebook , digitálny fotoaparát či tablet. Nechýba ani niekoľko praktických vreciek na príslušenstvo.
Neopozeraný dizajn je dokonalou súhrou niekoľkých vlastností - integrovaných rukoväťou, malých farebných detailov na vonkajšej strane alebo zodpovedajúce farby na vnútornej strane. Batoh XD Design Milano môžete tiež ľahko prepravovať spolu s kufre vybavenými teleskopickým madlom.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderné prevedenie
  • Nepremokavý materiál
  • Polstrované priehradky na notebook či tablet
  • Integrované rukoväte
  • Rozmery: 44 × 35 × 12 cm

Parametre a špecifikácia

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 12 cm
Šírka 35 cm
Výška 44 cm
Kód:  PFDE12d
Produktové číslo:  P705.075
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18