Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

WISH Xtreme Light 006

5 3 hodnotení
40,90 €

WISH Xtreme Light 006

Je pre vás bedminton už viac ako koníček? Potrebujete kvalitné vybavenie, na ktoré sa môžete stopercentne spoľahnúť pri každom zápase? Bedmintonová raketa WISH Xtreme Light 006 je určená pre mierne pokročilých a pokročilých hráčov, ktorí presne vedia, čo od svojej rakety čakať.WISH Xtreme Light 006 je stredne pružná raketa, ideálne vyvážená na stred. Preto je jasnou voľbou pre hráčov, ktorí uprednostňujú technický štýl hry. Vzhľadom k menšej váhe 78 g budete mať zaručenú veľmi dobrú kontrolu nad svojimi švihmi.

Kľúčové vlastnosti bedmintonovej rakety Wish Xtreme Light 006

  • Použiteľná pre technický štýl hry
  • Extrémne nízka hmotnosť 78 g
  • Presne vyvážená na stred (305 mm) –uľahčuje kontrolu úderu a zvyšuje švih
  • Materiálom hlavy je grafit

Extrémne ľahká raketa

S raketou WISH Xtreme Light 006 budete mať svoju hru plne pod kontrolou. Celografitová ultralight raketa má vďaka svojej nízkej váhe, iba 78 g, vynikajúce herné vlastnosti. Silu rakety objavíte v technických úderoch a predovšetkým v útoku. K tomu napomáha pružný shaft (4/5) a vyvážený stred (3/5). Umožňuje tak rýchlu manipuláciu a skvelú rýchlosť švihu pri údere.Strata razancie pri takejto váhe je naopak minimálna. Xtreme Light 006 výrazne menej zaťažuje rameno a lakeť hráča a pomáha v nácviku správnej úderovej techniky.

WISH Xtreme Light 006

Extrémne nízka váha

Pokročilý materiál carbon graphite a inovatívne technológie umožňujú výrobu mimoriadne ľahkých rakiet pri zachovaní vynikajúcej odolnosti rámu. Nízka váha umožňuje oveľa väčšie možnosti pre rýchlu manipuláciu s raketou a skvelú rýchlosť švihu pri údere. Strata razancie pri takejto váhe je naopak minimálna. Extreme Light rakety výrazne menej zaťažujú rameno a lakeť hráča a pomáhajú v nácviku správnej úderovej techniky.

WISH Xtreme Light 006

3DT Hot Melt Grafit

Vďaka špeciálnej technológii tavenia dochádza pri výrobe k spevneniu rámu a navýšeniu sily rakety až o 30 %.

WISH Xtreme Light 006

Isodynamická

Rakety s isodynamickým tvarom hlavy rakety majú o 32 % väčší sweet spot ako rakety so štandardným tvarom. Hráčom je tak umožnená dobrá kontrola úderu aj v prípade, že nezasiahnu loptu v ideálnom mieste hlavy rakety – sweet spote.

WISH Xtreme Light 006

Aerodynamická

S využitím princípov aerodynamiky majú osemuholníkové a šesťuholníkové tvary rámu výrazne menší odpor vzduchu ako tvary štandardné. Preto je manipulácia s raketou o toľko jednoduchšia a rýchlejšia!


WISH, tradícia od roku 1986

WISH je tradičná športová značka špecializujúca sa na výrobu badmintonového vybavenia už od roku 1986. Vďaka neustálej práci na vývoji nových technológií prináša skvelé herné vlastnosti všetkých výrobkov. Preto si produkty vyberajú nielen pretekárski, ale aj pokročilí a začínajúci hráči.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Modrá

Vyváženie

Vyváženie 305 mm
Spôsob vyváženia na stred

Štýl hry

Štýl hry Technický
Úroveň hráča Pokročilá hra

Veľkosť

Dĺžka 675 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 78 g

Flexibilita

Flexibilita Stredne pružná

Tvar hlavy

Tvar hlavy Izometrický

Materiál

Materiál hlavy Grafit

Balenie

Počet rakiet v balení 1 ks

Vlastnosti

Farba Modrá
Kód:  SPTwish05
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  6932474950175

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06