Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Wilson Wave Phenom Basketball

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Wilson Wave Phenom Basketball

Vysoko kvalitná basketbalová lopta pre podávanie perfektných výkonov na ktoromkoľvek druhu povrchu. K tomu účelu je vybavená špeciálnou technológiou Wilson Wave Triple Threat, ktorá je založená na 24 inovačných drážkach. Tie napomáhajú lepšej manipulácii počas hry a na dosiahnutie výborných výsledkov pri každom zápase. Kvalitný kaučuk, z ktorého je lopta vyrobená, garantuje väčšiu presnosť hodu. Hráči určite ocenia mimoriadnu priľnavosť a špeciálne gumové kanáliky na povrchu, ktoré napomáhajú presnému a pevnému zovretiu. S Wilson Wave Phenom sa každý môže stať víťazom.

Veľkosť:
7 (pre mužov a žiakov nad 12 rokov)

Určenie:
Pre vonkajšie použitie

 

Parametre a špecifikácia

Veľkosť lopty

Veľkosť lopty 7

Materiál

Materiál Guma

Určenie

Určenie Indoor
Kód:  SPT10950
Produktové číslo:  883813007011

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08