Obnoviť stránku

Wilson Uprising – 12 Fast Pitch 31

Príslušenstvo k tovaru

Wilson Uprising – 12 Fast Pitch 31

Pálka z radu Uprising Fast Pitch od popredného výrobcu športového vybavenia Wilson poteší každého fanúšika softballu. Venujte sa vášmu obľúbenému športu na plno a vyberajte si to najkvalitnejšie vybavenie. Táto unikátna pálka dosahuje dĺžky 31", čo je cca 78 cm. Na prvý pohľad vás upúta precíznym spracovaním a mimoriadnym dizajnom Uprising v štýlovom trojfarebnom prevedení.

Kľúčové vlastnosti

  • Skvelé vyváženie výkonu a odolnosti pálky za dosiahnuteľnú cenu
  • Kvalitné spracovanie s využitím DX1 zliatiny
  • Špeciálna rukoväť tlmí vibrácie a nárazy pri odpale
  • Hybridný dvojvrstvový grip s lepivým efektom pre komfortné držanie a lepšiu kontrolu
  • Ojedinelý dizajn

Pre komfortné a maximálne presný odpal

Trénujte s pálkou Wilson a dosiahnite tie najlepšie výsledky. Softballová pálka disponuje dvojvrstvovým hybridným gripom pre komfortné držanie a lepšiu kontrolou. Špeciálna mäkčená rukoväť dokáže dokonale utlmiť vibrácie a nárazy pri odpale. Dlhú životnosť a vysokú odolnosť pálke zaručí jej spracovanie s využitím DX1 zliatiny. Perfektne sa hodí pre odpaľovanie mäkkých i tvrdých lôpt.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Zliatina hliníka

Dĺžka

Dĺžka 78,74 cm
Kód:  SPT17054
Produktové číslo:  00887768371470

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17