Obnoviť stránku

Wilson Uprising – 10 Jr Big Barrel 30

4,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Wilson Uprising – 10 Jr Big Barrel 30

Pálku z radu Uprising od popredného výrobcu športového vybavenia Wilson ocení každý fanúšik softballu. Venujte sa vášmu obľúbenému športu naplno a vyberajte si to najkvalitnejšie vybavenie. Táto unikátna juniorská pálka dosahuje dĺžku 30", čo je cca 76 cm. Na prvý pohľad vás upúta precíznym spracovaním a mimoriadnym dizajnom Uprising v čierno-oranžovom farebnom vyhotovení.

Kľúčové vlastnosti

  • Skvelé vyváženie výkonu a odolnosti pálky za dosiahnuteľnú cenu
  • Kvalitné spracovanie s využitím DX1 zliatiny
  • Špeciálna rukoväť tlmí vibrácie a nárazy pri odpale
  • Hybridný dvojvrstvový grip s lepivým efektom pre komfortné držanie a lepšiu kontrolu
  • Určené pre začiatočníkov a juniorov
  • Ojedinelý dizajn

Pre komfortný a maximálne presný odpal

Trénujte s pálkou Wilson a dosiahnite tie najlepšie výsledky. Softballová pálka disponuje dvojvrstvovým hybridným gripom pre komfortné držanie a lepšiu kontrolou. Špeciálne mäkčená rukoväť dokáže dokonale utlmiť vibrácie a nárazy pri odpale. Dlhú životnosť a vysokú odolnosť pálke zaručí jej spracovanie s využitím DX1 zliatiny. Perfektne sa hodí na odpaľovanie mäkkých aj tvrdých lôpt. Nezabudnite k pálke zaobstarať tiež rukavicu a loptu, aby si váš junior mohol naplno užiť športové popoludnie.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Syntetická zliatina

Dĺžka

Dĺžka 76,2 cm
Kód:  SPT17059
Produktové číslo:  00887768371432

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12