Obnoviť stránku

Wilson Juice 108

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Wilson Juice 108

Wilson Sporting Goods Company je americká firma so sídlom v Chicagu, vyrábajúca športové vybavenie najmä pre loptové hry. V súčasnosti je súčasťou fínskeho konglomerátu Amer Sports, pod ktorý spadajú aj firmy Salomon, Atomic a ďalšie. Ide o jedného z popredných výrobcov tenisových rakiet a príslušenstva na svete. S raketami tejto značky hrajú poprední svetoví tenisti a mnoho z nich sa podieľa na vývoji a výrobe nových rakiet.

Wilson JUICE 108 patrí medzi rakety, ktoré využijú najmä kluboví a ambiciózni hráči. Hráčovi poskytuje maximálnu razanciu a je určená pre široké spektrum herných štýlov. Moderný dizajn s veľkosťou hlavy 108 palcov ponúka ľahkosť, výbornú ovládateľnosť a zväčšený sweetspot. Vďaka Parallel Drilling poskytuje väčšiu razanciu a oveľa lepší cit pre loptu. Určite oceníte nové držadlo Amplifeel 360, ktoré absorbuje viac vibrácií a zvyšuje tak razanciu úderu.

Hlavné prednosti:

  • Parallel Drilling
  • Skvelé vyváženie, viac citu, pridaná razancia
  • Amplifeel 360

Špecifikácia:

veľkosť hlavy:
108"/697 cm2

hmotnosť s výpletom:
295 g

vyváženie:
34,7 cm

dĺžka:
27,25"/69,2 cm

hustota výpletu:
16 × 19

profil rámu:
26 mm

grip:
3

Kód:  SPT062
Produktové číslo:  WRT7191OU3

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03