Obnoviť stránku

Wilson Federer Team Tenisový batoh

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Wilson Federer Team Tenisový batoh

Wilson Sporting Goods Company je americká firma so sídlom v Chicagu vyrábajúca športové vybavenie najmä pre loptové hry. V súčasnosti je súčasťou fínskeho konglomerátu Amer Sports, pod ktorého spadajú aj firmy Salomon, Atomic a ďalšie. Jedná sa jedného z popredných výrobcov tenisových rakiet a príslušenstva na svete. Športové príslušenstvo tejto značky používajú poprední svetoví tenisti a mnoho z nich sa podieľa na vývoji a výrobe nových produktov.

Športový batoh značky Wilson je praktický pomocník pre každého hráča tenisu, ale aj iných športov. Batoh bol špeciálne navrhnutý tak, aby až dvoma raketám poskytoval maximálnu ochranu pred poškodením a poškriabaním. Okrem rakiet potom pojme v ďalšej priestrannej vrecku aj tenisové vybavenie a oblečenie. K dispozícii máte tiež bočné vrecká na príslušenstvo. V neposlednom rade oceníte moderný dizajn s použitím vysoko kvalitných materiálov. Samozrejmosťou sú tiež polstrované nastaviteľné ramenné popruhy.

Ako už názov napovedá, na prednej strane je nažehlený podpis Rogera Federera.

Hlavné prednosti:

  • Špeciálne vrecko na dve rakety
  • Veľké vrecko na oblečenie
  • Bočné vrecká pre príslušenstvo

Špecifikácie:

Kapacita:
Dve rakety
Ďalšie športové príslušenstvo a oblečenie

Farba:
Červeno / čierna

Rozmery:
330x460x250

Parametre a špecifikácia

Využitie

Športové aktivity Tenis
Kód:  SPT098
Produktové číslo:  WRZ832496

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19