Obnoviť stránku

Wilson Federer Elite tenisový bag

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Wilson Federer Elite tenisový bag

Táto tenisová taška bola navrhnutá presne podľa predstáv tenisovej legendy Rogera Federera. Vďaka tomu je opatrená jeho iniciálami a podpisom. Dva hlavné priestory pojmú až 12 rakiet, ktoré budú v maximálnom bezpečí, najmä vďaka technológii Thermoguard, ktorá bráni pred extrémnymi teplotami. Jedno bočné vrecko je samostatné a je určená na obuv. Nad ním sa nachádzajú dve samostatné vrecká pre rôzne príslušenstvo.
Vnútorný priestor je vybavený vreckom s indikátorom a pohlcovačom vlhkosti v podobe kremičitých gélových granúl, ktoré pohltia vlhkosť a sú uzavreté v krabičke. Potom, čo odstránite priehľadnú fóliu, začne pohlcovanie vlhkosti, a tým aj ochrana výpletov.
Parametre a špecifikácia:
Farba:
Červená
Rozmery:
70 × 42 × 34 cm
Počet rakiet:
12

Parametre a špecifikácia

Využitie

Športové aktivity Tenis
Kód:  SPT096
Produktové číslo:  WRZ830512

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17