Obnoviť stránku

Westin Sandy Andy 15 cm 42 g RoboCod

Westin Sandy Andy 15 cm 42 g RoboCod

Ste priaznivci rybolovu alebo ho vnímate ako výborný relax po náročnej práci? Aby bol váš lov úspešný, nemali by ste sa spoliehať len na svoju trpezlivosť a kvalitný prút. Veľký podiel na vašom úspechu má tiež návnada. Tou pravou by sa pre vás mala stať gumová nástraha Westin Sandy Andy RoboCod. Táto veľmi vierohodná napodobenina úhora pieskového s ručne maľovanými detailmi sa stane vaším dokonalým partnerom pri love. Životnosť gumovej nástrahy sa zvyšuje vďaka tvrdej hlave s veľmi ostrým a odolným háčikom, doplneným o vymeniteľné telo.

Kľúčové vlastnosti nástrahy Westin Sandy Andy RoboCod

  • Skutočný vzhľad
  • Japonské háčiky do slanej vody
  • Predĺžená životnosť nástrahy
  • Obsahuje jednu hlavu a dve telá

Perfektná nástraha na lov hladných predátorov

S touto jedinečnou gumovou nástrahou Westin Sandy Andy RoboCod ulovíte chutnú večeru typu tresky, morského ostrieža či pstruha takmer ihneď. Model gumovej nástrahy je dlhý 15 centimetrov a váži 42 gramov. Vierohodné 3D oči alebo ručne maľované detaily zvýšia pravdepodobnosť úspechu pri love na maximum.

 

Parametre a špecifikácia

Veľkosť

Dĺžka 150 mm

Vlastnosti

Počet hrotov 1 ks
Podoba Piesočník
Ďalšie vlastnosti Aktívne oči, Japonské háčiky, Plandavka, Reálny vzhľad
Kód:  JVR058406
Produktové číslo:  5707549417829
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19