Obnoviť stránku

Westin Sandy Andy 13 cm 22 g Salted Herring

Westin Sandy Andy 13 cm 22 g Salted Herring

Ste priaznivci rybolovu alebo ho vnímate ako výborný relax po náročnej práci? Aby bol váš lov úspešný, nemali by ste sa spoliehať len na svoju trpezlivosť a kvalitný prút. Veľký podiel na vašom úspechu má tiež návnada. Tou pravou by sa pre vás mala stať gumová nástraha Westin Sandy Andy Salted Herring. Táto veľmi vierohodná napodobenina úhora pieskového s ručne maľovanými detailmi sa stane vaším dokonalým partnerom pri love. Životnosť gumovej nástrahy sa zvyšuje vďaka tvrdej hlave s veľmi ostrým a odolným háčikom, doplneným o vymeniteľné telo.

Kľúčové vlastnosti nástrahy Westin Sandy Andy Salted Herring

  • Ozajstný vzhľad
  • Japonské háčiky do slanej vody
  • Predĺžená životnosť nástrahy
  • Obsahuje jednu hlavu a dve telá

Perfektná nástraha na lov hladných predátorov

S touto jedinečnou gumovou nástrahou Westin Sandy Andy Salted Herring ulovíte chutnú večeru typu tresky, morského ostrieža či pstruha takmer ihneď. Model gumovej nástrahy je dlhý 13 centimetrov a váži 22 gramov. Vierohodné 3D oči alebo ručne maľované detaily zvýšia pravdepodobnosť úspechu pri love na maximum.

Parametre a špecifikácia

Veľkosť

Dĺžka 130 mm

Vlastnosti

Farba Hnedá
Počet hrotov 1 ks
Podoba Úhor
Ďalšie vlastnosti Prirodzený pohyb
Správanie Potápajúce sa
Kód:  JVR058398
Produktové číslo:  5707549417744
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17