Obnoviť stránku

Westin Hybridní nástraha Tommy the Trout 15cm 40g Low Floating

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Westin Hybridní nástraha Tommy the Trout 15cm 40g Low Floating

Nič nie je pre dravca lákavejšieho než poriadny, tučný pstruh. Práve takého vám predstavuje firma Westin. Úplne realisticky spracovanie skladajúci sa z pevnej hlavy a gumového tela bude lákať všetky lovca od okamihu, keď sa ponorí pod hladinu. Pri prezentácii návnada veľmi realisticky napodobňuje rybí pohyb a je vybavená aj zámkom pre prípadnú výmenu tela za iné či nové.

Kľúčové vlastnosti hybridný nástrahy Tommy the Trout low floating

  • Z dvoch častí - pevné hlavy a gumového tela
  • prepojenie zámkom
  • Umožňuje dvojaký spôsob lovu vďaka dvom okám
  • ľahko plávajúce
  • Profesionálne výroba
  • Možnosť výmeny mäkkého tela

Skvelé spracovanie nástrahy Westin

Unikátny nástraha sa skladá z dvoch častí. Prvý z nich tvoria pevná hlava z plastu, tá druhá je z pevnej, úplne realistické gumy. Obe sú spojené zámkom. Všetko je spracované do úplného detailu, aby pôsobilo ako živá ryba. Návnada je ľahko plávajúce, preto je dobré pri plávanie robiť malé prestávky a nechať nástrahu pomaly stúpať.

Kód:  JVR057848NAD
Produktové číslo:  JVR057848NAD

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19