Obnoviť stránku

WENGER Synergy 16" sivý

5 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
83,90 €

WENGER Synergy 16" sivý

Kvalitne spracovaný batoh Wenger Synergy vám poskytne optimálny nástroj na prenášanie notebooku, nech sa ocitnete úplne kdekoľvek. Pojme absolútnu väčšinu laptopov až do uhlopriečky 15,6" a s pomocou proprietárneho systému SwissGuard ich perfektne ochráni pred nárazmi. Inteligentný organizér udrží všetko potrebné príslušenstvo dokonale usporiadané a ľahko prístupné. Predné vrecko Quik Pocket vám zase poslúži na uloženie často žiadaných vecí, napríklad mobilného telefónu alebo kľúčov. Praktická priechodka pre slúchadlá vám navyše umožní počúvať vašu obľúbenú hudbu, aj keď máte prehrávač zatvorený v dedikovanom vrecku.

Aby bolo prenášanie ľubovoľného obsahu maximálne pohodlné, o to sa postarajú komfortne polstrované ramenné popruhy v kombinácii s priedušným chrbtom. Popruhy sú navyše vybavené špeciálnym systémom absorbujúcim nárazy. Okrem nich nechýba ani spevnené a ergonomické držadlo. Stabilizačný systém batohu zase obstaráva jeho vzpriamené státie, aby bola zaistená ochrana vášho notebooku za každých okolností. Pripočítajte k tomu extra odolný a vodoodolný materiál na spodnej strane, a získate švajčiarsku kvalitu, akú dlhé roky reprezentujú nože Wenger.

 

Parametre a špecifikácia:

Vyhotovenie:
Materiál: nylon, polyester
Objem: 27 l
Vonkajšie rozmery: 483 × 356 × 305 mm
Oddiel na notebook: 381 × 267 × 44 mm (až 15,6")
Hmotnosť: 1,6 kg

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Pánske/chlapčenské

Využitie

Využitie Mestské, Školské

Výbava

Vrecká Vrecko na notebook, Predné vrecko, Vrecko na fľašu, Vnútorný organizér, Vnútorné vrecká
Prístup Zhora
Zapínanie Zips
Popruhy Nastaviteľné popruhy
Vlastnosti a výbava Priedušná zadná stena

Dizajn

Farba Sivá

Materiál

Materiál Polyester, Nylon

Rozmery (V × Š × H)

Výška 46 cm
Šírka 35,6 cm
Dĺžka/hĺbka 30,5 cm

Objem

Objem 27 l

Hmotnosť

Hmotnosť 1,6 kg
Kód:  GT035jd
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  600635
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14