Obnoviť stránku

WENGER CRANGO – 16", modrý

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WENGER CRANGO – 16", modrý

Nosíte notebook všade so sebou a chcete ho neustále strážiť ako oko v hlave? WENGER CRANGO – 16", modrý vyniká ako typ praktický na komfortnú prepavu vášho obľúbeného notebooku v zmäkčenej časti s uhlopriečkou 16". Na prvý pohľad si získa pozornosť jeho kvalitná konštrukcia, ruksak na notebook WENGER CRANGO – 16", modrý vás bude sprevádzať na cestách medzi domovom a kanceláriou, ale pokojne aj na výletoch.

Zaujímavé vlastnosti batoha na notebook WENGER CRANGO – 16", modrý

  • Moderné vyhotovenie na prenos notebooku s rozmerom 16"
  • Vyhotovenie ruksaku na notebook je ušité tak, aby ste okrem notebooku mohli prenášať aj kancelárske potreby a akékoľvek ďalšie nevyhnutnosti
  • Veľmi podstatné sú prispôsobiteľné ramenné popruhy
  • Spoľahlivá bezpečnosť vecí v batohu pred nepriazňou počasia
  • Výhodou prenášania notebooku v batohu sú voľné ruky, ktoré využijete v najrôznejších situáciách, ako je cestovanie verejnou dopravou alebo nakupovanie

Skvelá výbava ruksaku na notebook WENGER CRANGO – 16", modrý

Tento ruksak na notebook je vybavený nastaviteľnými ramennými popruhmi. Môžete si tak jeho pozíciu na chrbte nastaviť podľa seba. Jeho konštrukcia bola opatrená aj vreckom na fľašu. Neprídete tak ani o pitný režim. Ruksak na notebook WENGER CRANGO – 16", modrý má predné vrecko, do ktorého možno uložiť napríklad nabíjačku. Vnútri svojej konštrukcie má aj špeciálne vrecko na mobilný telefón.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Unisex

Materiál

Materiál Polyester

Hmotnosť

Hmotnosť 0,43 kg

Výbava

Vrecká Vrecko na notebook, Predné vrecko, Vrecko na fľašu, Vrecko na mobilný telefón
Popruhy Nastaviteľné popruhy
Kód:  GT035t43
Produktové číslo:  610199
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17