Obnoviť stránku

WENGER COHORT 16", čierny native print

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WENGER COHORT 16", čierny native print

Musíte mať notebook neustále pri sebe a chcete ho ušetriť náročných vonkajších podmienok? WENGER COHORT 16", čierny native print je typ predurčený na každodenné nosenie vášho laptopu v zmäkčenom vrecku s rozmerom 16". Na prvý pohľad si získa pozornosť jeho pôsobivý dizajn, ruksak na notebook WENGER COHORT 16", čierny native print vás bude sprevádzať na cestách medzi domovom a kanceláriou, ale pokojne aj na výletoch.

Najdôležitejšie prednosti batoha na notebook WENGER COHORT 16", čierny native print

  • Moderné vyhotovenie na prenos notebooku s rozmerom do 16"
  • Vyhotovenie ruksaku na notebook je navrhnuté tak, aby zvládol niesť nielen laptop, ale aj kancelárske potreby a veľa ďalšieho
  • Absolútna ochrana vnútornej časti batoha proti zlodejom aj počasiu
  • Voľné ruky pri prenášaní notebooku v batohu využijete, či už sa potrebujete držať v električke, alebo tlačiť košík s nákupom

Výbava batoha na notebook WENGER COHORT 16", čierny native print

Tento ruksak na notebook je vybavený nastaviteľnými ramennými popruhmi. Môžete si tak jeho pozíciu na chrbte nastaviť podľa seba. V jeho konštrukcii sa tiež ukrýva vrecko na fľašu. Pitný režim sa tak bude dodržiavať ľahko. Batoh na notebook WENGER COHORT 16", čierny native print disponuje predným vreckom, vďaka ktorému vám pri notebooku nemusí prekážať nabíjačka a iné drobnosti. Vystuženie chrbta je priedušné. Vnútri svojej konštrukcie má aj špeciálne vrecko na mobilný telefón.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Unisex

Materiál

Materiál Polyester

Hmotnosť

Hmotnosť 0,6 kg

Výbava

Vrecká Vrecko na notebook, Predné vrecko, Vrecko na fľašu, Vrecko na mobilný telefón
Popruhy Nastaviteľné popruhy
Vlastnosti a výbava Priedušná zadná stena, Horné veko
Kód:  GT035t25
Produktové číslo:  606475

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14