Obnoviť stránku

Wahoo TICKR X

4,7 21 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Wahoo TICKR X

Pracujte na svojej fyzickej kondícii a majte dokonalý prehľad o vašom zlepšení. Kompaktný hrudný pás Wahoo TICK RUN bude dokonalým partnerom pri vašom behaní, jazde na bicykli alebo cvičení vo fitness centre. Spoľahlivo zmeria vašu tepovú frekvenciu alebo spálené kalórie.

Pripojte sa k smartphonu

Pripojte TICK RUN k vášmu smartphonu a získajte úderný tandem, ktorý vám zaistí informácie o vašej tepovej frekvencii, spálených kalóriách a tiež o prejdenej vzdialenosti, priemernej rýchlosti a o vašom tempe. Zariadenie je vodeodolné, preto sa nemusíte báť, že by sa poškodilo či už vašim potom alebo pri daždi. Vďaka svojej zanedbateľnej hmotnosti ho na svojom tele ani nepocítite. S batériou CR2032 môžete zariadenie používať až 12 mesiacov, čo je výborná výdrž. Integrovaná bluetooth technológia zaistí jednoduché spojenie zariadení a smartphonu.Pomocí LED indikátora ste informovaní o pripojení k telefónu a o prebiehajúcom snímaní tepovej frekvencie.

Profesionálny tréner

V spojení s aplikáciou Wahoo Fitness dostanete k dispozícii profesionálneho trénera, ktorý vám bude odporúčať, čo máte robiť, aby ste zlepšili svoj výkon. Máte na výber niekoľko prepracovaných programov od chudnúceho až po program na zlepšenie vytrvalosti. Zariadenie sa dá tiež využiť v spojení s mnohými ďalšími aplikáciami napr. Nike+ Running, RunKeeper, Strava a ďalšie.

Analýza tréningu

TICKR RUN X má zabudovanú vlastnú pamäť, ktorá mu umožňuje pracovať aj bez pripojenia k smartphonu po dobu až 16 hodín. Zároveň obsahuje špeciálne tlačidlo, pomocou ktorého môžete označiť zvláštne body počas vášho výbehu alebo cvičenia. Napríklad si môžete ako dôležitý označiť výbeh do kopca a potom analyzovať akú ste mali tepovú frekvenciu. Špeciálne aplikácie 7 Minute workout pre zariadenia od s iOS navyše obsahuje mnoho tipov na cvičenie, vrátane ukážkových obrázkov a videí. Ak ste fanúšikom jazdy na bicykli, určite vás poteší možnosť pripojenia senzora šliapania, ktorý vám poskytne ďalšie dôležité dáta.

Kompatibilné zariadenia:

Apple iOS

iPhone 4S a novšie
iPad 3. gen. a novšie, iPad mini, iPad Air
iPod touch (5. gen.)

Google Android

LG G2, G Pro2, G Flex, Vu3.0
HTC One, Max, Mini, One M8, Nexus 9, Desire models (with 4.3+)
Motorola Moto G, Moto X, Moto E, Moto X
Motorola Droid RAZR M, RAZR HD, RAZR Maxx HD
Motorola Droid Ultra, Maxx, Mini (OS v4.4+ only), Turbo
Motorola Nexus 6
LGE Nexus 4, 5, 7 (2013)
Samsung Galaxy S3, S3 Mini, S4, S4 Mini, S4 Active, S5, S5 Mini
Samsung Galaxy Note 2, Note 3, Note 10.1, Note 4
Sony Xperia Z, Z1, Z1 Compact
Sony Xperia Tablet Z, Ultra, ZR, ZL
Sony Xperia SP, T, TX, V

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Konektivita Bluetooth, ANT+
Kód:  WHAT02
Produktové číslo:  WFBTHR02P
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18