Obnoviť stránku

Wahoo TICKR

4,8 46 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Wahoo TICKR

Pracujte na svojej fyzickej kondícii a majte dokonalý prehled o vašom zlepšenie. Kompaktný hrudný pás Wahoo TICKR bude dokonalým partnerom pri vašom behaní, jazde na bicykli alebo cvičenie vo fitness centre. Spoľahlivo zmeria vašu tepovú frekvenciu alebo spálené kalórie.

Pripojte sa ku smartphonu

Pripojte TICKR k vášmu smartphonu a získajte úderný tandem, ktorý vám zaistí informácie o vašej tepovej frekvencii, spálených kalóriách a tiež o zabehnutej vzdialenosti, priemernej rýchlosti a vašom tempe. Zariadenie je vodeodolné, preto sa nemusíte báť, že by sa poškodilo či už vašim potom alebo pri daždi. Vďaka svojej zanedbateľné hmotnosti ho na svojom tele ani nepocítite. S batériou CR2032 môžete zariadenie používať až 12 mesiacov, čo je výborná výdrž.

profesionálny tréner

Integrovaná bluetooth technológia zaistí jednoduché spojenie zariadení a smartphonu. Pomocou LED indikátora ste informovaní o pripojení k telefónu ao prebiehajúcim snímanie tepovej frekvencie.Sú vám k dispozícii základné programy, ktoré napomáhajú rastu vašej fyzickej kondície. Zariadenie možno tiež využiť v spojení s mnohými ďalšími aplikáciami napr. Nike + Running, RunKeeper, Strava a ďalšie.

Kompatibilné zariadenia:

Apple iOS

iPhone 4S a novšie
iPad 3. gen. a novšie, iPad mini, iPad Air
iPod touch (5. gen.)

Google Android
Wahoo TICKR hrudný pás je určený pre zariadenia so systémom Android 4.3 a novšie a Bluetooth 4.0. Zoznam nižšie obsahuje netestované zariadení s Android 4.3 a Bluetooth 4.0. Pred kúpou produktu odporúčame stiahnuť aplikáciu cez Google Play. 

LG G2, G Pro2, G Flex, Vu3.0
HTC One, Max, Mini, One M8, Nexus 9, Desire models (with 4.3+)
Motorola Moto G, Moto X, Moto E, Moto X
Motorola Droid RAZR M, RAZR HD, RAZR Maxx HD
Motorola Droid Ultra, Maxx, Mini (OS v4.4+ only), Turbo
Motorola Nexus 6
LGE Nexus 4, 5, 7 (2013)
Samsung Galaxy S3, S3 Mini, S4, S4 Mini, S4 Active, S5, S5 Mini
Samsung Galaxy Note 2, Note 3, Note 10.1, Note 4
Sony Xperia Z, Z1, Z1 Compact
Sony Xperia Tablet Z, Ultra, ZR, ZL
Sony Xperia SP, T, TX, V

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Konektivita Bluetooth, ANT+
Kód:  WHAT01
Produktové číslo:  WFBTHR02
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19