Obnoviť stránku

Wahoo KICKR Climb indoor grade simulator

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Wahoo KICKR Climb indoor grade simulator

Zažite úplne nový rozmer indoor cvičenia a prichystajte si vysokohorský tréning u vás doma. Podložka Wahoo KICKR Climb indoor grade simulator je plne kompatibilná s Wahoo KICKR a Wahoo KICKR SNAP. Vás tak zakaždým bude čakať mimoriadny tréning, pri ktorom sa zapotíte počas šľapania do kopca, odpočiniete počas jazdy z kopca a po rovinke dorazíte do cieľa. Simulátor Wahoo KICKR pod predné koleso simuluje počas jazdy sklon vozovky a vás čaká až 20 % stúpanie a 10 % klesanie. Šliapnite do pedálov a vyjdite až vysoko do hôr.

Kľúčové vlastnosti podložky Wahoo KICKR Climb

  • Podložka pod predné koleso, simulujúca sklon vozovky
  • Perfektná na intenzívny tréning a precvičenie všetkých svalov
  • Maximálne stúpanie až 20 %, maximálne klesanie až 10 %
  • Možnosť ovládania aktuálneho sklonu pomocou ovládača
  • Kompatibilná s New Wahoo KICKR (2017) a New Wahoo KICKR SNAP (2017)
  • Kompatibilná s tréningovými platformami Zwift alebo TrainerRoad (v prípade prepojenia s KICKR a SNAP)

Precvičte každý sval

Wahoo KICKR CLIMB prispôsobuje sklon trenažéra tak, aby imitoval terén cestnej aj vysokohorskej cyklistiky podľa vašej voľby. Vďaka vernému napodobeniu rozmanitého terénu precvičíte všetky svaly a jazda na trenažéri vás nebude nudiť. Wahoo KICKR CLIMB bol spoločne s Wahoo KICKR a Wahoo SNAP koncipovaný a navrhnutý tak, aby športovcom priniesol maximálny zážitok z jazdy, zlepšenie techník jazdy pri stúpaní a klesaní a zapojenie všetkých svalov. 

Priblížte sa realite

Pre absolútne priblíženie realite pripojte Wahoo KICKR CLIMB spoločne s Wahoo KICKR a Wahoo SNAP k tréningovým platformám ako je Zwift alebo TrainerRoad. Zmena sklonu trenažéra sa ovláda automaticky podľa zvoleného tréningového programu a vás čaká vonkajší tréning v pohodlí vášho domova. Ak si chcete sklon meniť podľa aktuálnej situácie a zvyšných síl, použijete ovládač, ktorý ľahko pripevníte na riadidlá. Potom zostáva už len voľba sklonu a vy môžete šliapnuť do pedálov.

Rozmery:
65,4 × 12,95 × 43,18 cm

Hmotnosť:
7,7 kg

 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 7,7 kg
Kód:  SPTbdWH001
Produktové číslo:  WFBKTR5
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01