Obnoviť stránku

Wahoo ELEMNT GPS Bike Computer

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Wahoo ELEMNT GPS Bike Computer

Na vašich rekreačných výjazdoch, náročných tréningoch alebo závodoch iste oceníte pomoc cyklocomputera Wahoo ELEMNT GPS pre váš bicykel. Vodeodolné zariadenie s rozmermi 57,5 × 90,5 × 21,2 mm je vybavené displejom s uhlopriečkou 2,7 palca a nabité funkciami až k prasknutiu.

Kľúčové vlastnosti

  • Majte o všetkom perfektný prehľad
  • Programovateľný LED indikátor
  • Vodeodolné zariadenie
  • Veľkosť displeja: 2,7 palca
  • Rozmery: 57,5 × 90,5 × 21,2 mm
  • Kompatibilita: iOS, Android

A máte prehľad

Nebaví vás využívať zastaralé cyklopočítače, ktoré je tak zložité nastaviť a ešte zložitejšie využívať? Toto zariadenie vála všetky zažité konvencie. Jednoduchá konektivita, jednoduché nastavenie a jednoduché ovládanie prostredníctvom mobilnej aplikácie zadarmo vás úplne ohromí. Technológia Bluetooth 4.0 a ANT + sa postarajú o bezdrôtové nahranie a načítanie dát z prístroja do mobilného zariadenia alebo naopak. Vďaka tomu nemusíte zdĺhavo aktualizovať mapy pred výjazdom za dobrodružstvom, computer už má vo svojej pamäti nahrané desiatky kilometrov rôznych trás.

Z pohodlia iOS či Android prostredia vášho telefónu môžete úplne jednoducho zdieľať jednotlivé výlety, vami prejdené kilometre alebo ďalšie zaujímavé poznatky z vašich vychádzok. V pamäti prístroja možno nájsť históriu vašich okruhov a porovnávať zlepšenie alebo zhoršenie v čase a rýchlosti ich absolvovaní.

Stane sa vaším trénerom

V ERG móde je vám umožnené nastaviť požadovanú rýchlosť, kadenciu šliapania a tepovú frekvenciu. Tieto parametre sú potom kontrolované neprehliadnuteľným a programovateľným LED indikátorom, ktorý vás bude okamžite upozorňovať na to, že ste vypadli z tempa, nedodržiavate tepovú frekvenciu alebo idete príliš pomaly. Inteligentné tlačidlá na bokoch prístroja vám pomôžu zaostriť na potrebné dáta na displeji, ktoré potrebujete skúmať a analyzovať.

Samotná inštalácia zariadenia na váš bicykel je jednoduchá a intuitívna prostredníctvom praktického držiaka, ktorý je tiež súčasťou balenia. Zariadenie môže byť dobíjané cez USB port, pričom batéria vydrží fungovať až 17 hodín bez potreby doplnenia energie.

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Meranie kadencie, Výškomer, Teplomer, Záznam trasy, Aktuálny čas jazdy, Prejdená vzdialenosť, priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Výpočet kalórií

Výbava

Súčasť balenia Držiak

Mapy

Formát mapy Vlastný formát výrobcu

Hardvér a softvér

Prenos dát Bezdrôtový

Funkcie

Funkcie GPS, Meranie kadencie, Výškomer, Teplomer, Notifikácie z mobilu, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Držiak súčasťou, Priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Prejdená vzdialenosť, Aktuálny čas jazdy

Výdrž batérie

Max. výdrž batérie 16 h
Bežná výdrž batérie 15 h

Rozmery

Šírka 47,3 mm
Výška 74,6 mm
Hĺbka 22,1 mm
Kód:  WHAT04j
Produktové číslo:  857335002991
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07