Obnoviť stránku

VT-SPORT, skladacie sánky Davos 100

4,3 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
66,90 €

VT-SPORT, skladacie sánky Davos 100

So zimou prichádzajú aj zimné radovánky. Jednou z najobľúbenejších aktivít detí a dospelých je nepochybne sánkovanie. Z toho dôvodu je potrebné myslieť predovšetkým na kvalitu sánok, ktorá zaručuje nielen skvelú jazdu, ale hlavne bezpečný dojazd. Sánky VT-Sport Davos 100 tieto dve podmienky jednoznačne spĺňajú. Sú vyrobené z kvalitného a pevného bukového dreva, a vďaka oceľovým skĺzniciam prežijete s nimi skutočne svižnú jazdu. Sánky sa honosia skladacím mechanizmom, vďaka ktorému sa ľahko prenášajú a skladujú. Sánkam VT-Sport Davos 100 nechýba ani pribalené ťažné lano. Sú vhodné pre deti od 3 rokov v sprievode dospelej osoby.

Kľúčové vlastnosti sánok VT-Sport Davos 100

  • Sánky VT-Sport Davos sú vhodné pre deti od 3 rokov
  • Na výrobu sa použilo prvotriedne bukové drevo a nehrdzavejúce skĺznice
  • Nosnosť 80 kg z kopca, 120 kg na rovine
  • Možno ich zložiť na veľmi malé rozmery
  • Dostanete k nim aj ťažný popruh
  • Výška v zloženom stave - len 11 cm
  • Dĺžka sánok je 1 m
  • Váha sánok je 4,6 kg

Patentovaný skladací mechanizmus, rýchle zvezenie

Unikátny patentovaný skladací mechanizmus saní VT-Sport Davos 100 umožňuje zložiť sánky iba na 11 cm výšku. Vďaka tomu ich uskladníte v podstate kdekoľvek, takže neprekážajú ani v kufri auta pri ceste na zimnú dovolenku. Sánky z bukového dreva sa jednoducho a rýchlo zložia, naopak svižnú jazdu zabezpečia oceľové skĺznice. Dodávané sú vrátane ťažného popruhu. Celková váha saní je 4,6 kg s nosnosťou 80 kg z kopca a 120 kg na rovine. Sú vhodné pre deti od 3 rokov s dospelým sprievodom.


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Sánky
Maximálny počet osôb 2

Brzdy

Brzdy Bez bŕzd

Riadenie

Riadenie Držadlo

Nosnosť

Nosnosť 120 kg

Hmotnosť

Hmotnosť 5 kg

Farba

Farba Drevo

Materiál

Materiál Drevo
Kód:  SPTjech0030
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5903111474010

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11