Obnoviť stránku

Vložky do topánok

Vložky do topánok sú moderným doplnkom, ktorý vám spríjemní celodenný aj krátkodobý pobyt v topánkach. Dokážu toho veľa – uľaviť boľavým nohám aj kĺbom, zvýšiť komfort pri športe aj v topánkach na podpätkoch, redukovať vznik zápachu atď. Prečítajte si o nich viac a zaobstarajte si tie pravé.

Pokračovať
Spresniť parametre
83 položiek

Vložky do topánok

Vložky do topánok sú skvelým spôsobom, ako zvýšiť pohodlie a podporu pri chôdzi. Tieto tenké vložky sa umiestňujú do topánok a poskytujú dodatočnú podporu oblúkov nohy, tlmia účinky nárazov a minimalizujú únavu. Dostupná v rôznych materiáloch a špecifikáciách, vložka do topánok je ideálna pre tých, ktorí čelia problémom s nohami, ako sú bolesti či nepohodlie. Okrem zlepšenia ortopedických problémov môže pomôcť aj s eliminovaním nepriaznivých vplyvov na chrbticu a kĺby.

Vyberte tie správne vložky do topánok

Ak vyberáte vložky do topánok, je dôležité zvážiť konkrétne potreby vašich nôh. Na spadnutú klenbu je vhodná ortopedická vložka do topánok, navrhnutá na podporu oblúka nohy. Ak máte problém s vyzúvaním, môžu byť vložky s protišmykovým povrchom ideálnym riešením. Na pätu existujú vložky, ktoré znižujú tlak a minimalizujú nepríjemné bolesti.

  • Vložky do topánok na spadnutú klenbu: Ortopedické vložky s tvarovaným oblúkom poskytujú optimálnu podporu pre spadnutú klenbu, zvyšujú pohodlie a znižujú únavu nôh.
  • Vložky do topánok proti vyzúvaniu: Vložky s protišmykovým povrchom zabraňujú vyzúvaniu a udržiavajú nohu pevne v topánke, čím zabezpečujú bezpečnosť a stabilitu.
  • Vložky do topánok na pätu: Vložky s extra odpružením v oblasti päty znižujú tlak na pätu, čo je ideálne pre tých, ktorí trpia bolesťami v tejto oblasti.

i

Starostlivosť o nohy detí je rovnako dôležitá. Pomôcť s ňou vedia vložky do topánok pre deti špeciálne navrhnuté pre malé nohy, ktoré poskytujú optimálnu podporu a pohodlie pre rastúce chodidlá.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17