Obnoviť stránku

Vitalbaits Boilie Hard Hook Bait Nutty Crunch White 18 mm 100 g

7,69 €

Vitalbaits Boilie Hard Hook Bait Nutty Crunch White 18 mm 100 g

Boilies bez debaty patria medzi najčastejšie využívané krmivo pre ryby na lov kaprovitých rýb. Boilies guľôčky pomaly padajú ku dnu, zložením pritom pripomínajú klasickú potravu, na ktorú sú kapry zvyknutí. Guľôčky boilies z rohlíkov sa pripravujú zlisovaním cesta na rožky alebo iného pečiva a sú považované za klasiku všetkých klasík. Nahadzujú sa samostatne aj v kombinácii takzvane „na panáčika“, kedy nahodíte aj plávajúce boilies. Boilies disponujú guľôčkami v priemere 18 mm, budú lákadlom pre menšie a aj o dosť väčšie kapry. Boilies Vitalbaits sú dovážané v balení, s hmotnosťou 100 g, ktoré necháva boilies neustále čerstvé a navyše sa bude ľahko prenášať. Môžete si ich tak vziať so sebou kedykoľvek idete k vode. Príchuť Tigrí orech zaručene privolá ryby z celého rybníka.

Kľúčové prednosti guľôčok boilies Vitalbaits Boilie Hard Hook Bait Nutty Crunch White 18 mm 100 g

  • Kaprovité ryby po nich pôjdu ako divé
  • Balenie v hmotnosti 100 g
  • Priemer jednej gule 18 mm
  • Obľúbená chuť Tigrí orech

Parametre a špecifikácia

Balenie

Hmotnost 100 g
Forma Extra tvrdá

Príchuť

Príchuť Tigrí orech
Variant Nutty Crunch

Priemer

Priemer 18 mm

Vlastnosti

Ďalšie vlastnosti Vydrží pod háčikom dlhú dobu bez toho, aby strácalo schopnosť patričného uvoľňovania atraktačných látok

Typ

Typ Hotové

Hmotnosť

Hmotnost 100 000 g
Kód:  RYB940063
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2082019002303

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18