Obnoviť stránku

Viridian Balanced Iron Complex 90 kapsúl

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
15,90 €

Viridian Balanced Iron Complex 90 kapsúl

Železo je jedným nevyhnutných prvkov nielen pre každého, kto podstupuje zvýšenú fyzickú záťaž. Užíva sa pri únave a vyčerpaní. VIRIDIAN Balanced Iron Complex obsahuje železo vo forme bisglycinátu železnatého, ktorý je nielen šetrný k tráviacemu systému, ale navyše je pre telo najlepšie využiteľný. Okrem železa obsahuje komplex ešte vitamín C, vitamín B12 a kyselinu listovú. Tento doplnok stravy neobsahuje žiadne GMO zložky, žiadne ožarované a živočíšne zložky, je bez umelých sladidiel, farbív a konzervačných látok, nenájdete v ňom stearan horečnatý, oxid titaničitý ani šelak a palmový tuk.

Produkt je vhodný pre všetkých jedincov zameraných na:

  • Podporu pri únave a vyčerpaní

Dávkovanie:
Užívajte 1 kapsulu denne s jedlom, alebo podľa odporúčania lekára.

Upozornenie:
Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy, ak nie je odporúčané lekárom. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Nie je náhrada pestrej stravy. Skladujte v chlade a suchu mimo dosahu detí. Vhodné pre vegánov.

Zloženie

V 1 kapsule: L-askorbát horečnatý 107 mg, z toho: Vitamín C (L-askorbová kyselina) 100 mg (125 %*), Horčík 7 mg (1,9 %*), obal kapsule (hydroxypropylmetylcelulóza) na báze lucerny (123 mg), spiruliny (41 mg) a čučoriedky (41 mg), železo (bisglycinát železnatý) 15 mg (107 %*), kyselina listová (kyselina pteroylglutamová) 100 µg (50 %*), Vitamín B12 (kyanokobalamín) 50 µg (2000 %*).
* % odporúčanej dennej dávky.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Minerály

Minerály

Druh minerálu Železo

Účinok

Účinok Na únavu a vyčerpanie

Určenie

Pre koho Pre dospelých

Forma

Forma Kapsuly

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 90

Vitamíny

Druh vitamínu Vitamín B, Vitamín C
Vitamín B B12 (kobalamín)
Kód:  SPTvrd044
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4612900

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11